изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:15 EEST
Делфини извадиха от морето жена и кучето й    
По света"Просто чудо" нарича своето необикновено спасение жителката на южноавстралийското градче Карикалинг Карин Хитшам, която паднала в океана и вече се прощавала с живота, когато на помощ й се притекли делфини, съобщава ИТАР-ТАСС.

Както всяко утро Хитшам се разхождала с двете си кучета по скалистото крайбрежие. Днес сутринта обаче песът Рамси се хвърлил да гони една чайка и цопнал от високия бряг във водата. Вълните го повлекли към дълбокото. Стопанката се втурнала да му помогне, но се подхлъзнала на скалите и също паднала във водата.

"Спомням си само, че съм във водата и вълните ме удрят в скалите, но нямам сили да се измъкна. В един миг потънах под водата. После като изплувах видях голяма перка и изтръпнах - акула!", разказва тя пред тв 7News.

След това мярнала и друга перка, но тъй като нищо не я захапало, разбрала, че това са делфини. Умните морски твари направили подкова във водата и със силни тласъци избутали кучето и стопанката му върху голяма крайбрежна скала.

Карин Хитшам, която е полицай от запаса, казва, че след необикновенот си оцеляване ще продължи да се разхожда по брега, но никога повече няма да пуска кучето от каишката.

http://www.blitz.bg/

 


Сходни връзки

Делфини извадиха от морето жена и кучето й | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди