изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 15:18 EET
Мъжете казват "Обичам те" на 88-ия ден, а жените чакат 134 дни    
Любопитно 39 на сто от представителите на силния пол казват "Обичам те" още в първия месец след началото на връзката спрямо една 23% от дамите

Мъжете казват "Обичам те" на 88-я ден от началото на връзката, докато жените се нуждаят от 134 дни, за да изрекат заветните думи на партньора си, показва ново изследване.

39 на сто от представителите на силния пол казват "Обичам те" още в първия месец след началото на връзката спрямо една 23% от дамите.

Освен това 33 на сто от мъжете са се срещали със семейството на партньорката си още в първия месец след началото на връзката спрямо 25% от жените.

Представителите на силния пол също така по-бързо стават готови за сериозно обвързване, като 33% от участниците в изследването на YouGov заявили, че са започнали да живеят с любимата си още в първия месец. Само 5% от представителите на силния пол не могат да си спомнят кога за първи път са хванали партньорката си за ръка.

Противно на стереотипа, че мъжете по-рядко помнят ключови дати от връзката, 77% от участниците в допитването заявили, че си спомнят кога са казали "обичам те", за първи път.

Допитването установило, че младите хора на възраст между 18 и 24 години са по-сдържани от очакваното.

Те най-бавно се решават да се държат за ръце и да се целунат за първи път.

Но те най-бързо от всички възрастови групи се определят за сериозно обвързани – 39% се смятат за такива още след първата седмица от връзката.

58% от мъжете и жените признават, че са правили секс за първи път в рамките на първите три месеца от връзката, а 43% от мъжете и 36% от жените споделят, че са направил това още в първия месец.

Мъжете по-бързо се решават на дълготрайна връзка, като 37% от участниците заявили, че са се оженили или сгодили за партньорката си в рамките на 12 месеца. http://www.vesti.bg

 


Сходни връзки

Мъжете казват "Обичам те" на 88-ия ден, а жените чакат 134 дни | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди