изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 09:58 EEST
Масово натравяне в най-добрия ресторант на света    
ЛюбопитноМасово хранително отравяне стана в ресторант “Нома” в Копенхаген, обявяван за най-добър ресторант в света през 2010 и 2012 година, съобщиха датски медии. С оплаквания от болки в корема в болница са приети 63-ма клиенти на известното заведение.

Те са били гости на ресторанта в периода от 12 до 16 февруари. След намеса на здравните власти се установило, че става дума за чревна инфекция.

Същият проблем е открит и в един от работещите в кухнята работници. Засега Датската ветеринарна и хранителна агенция не е установила кое точно от ястията е довело до заразата. Администрацията на ресторанта води преговори с пострадалите относно обезщетението, което те ще получат. Ресторантът “нома” бе открит през 2004 година, като в него се изоползват само оригинални натурални скандинавски продукти и затова се счита като лидер на скандинавската кухня.

Вечерята тук струва минимум 200 евро, а местата се запазват месеци преди датата поради големия наплив от клиенти. http://www.cross.bg

 


Сходни връзки

Масово натравяне в най-добрия ресторант на света | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди