изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 06:02 EET
3-те най-големи грешки на жените в секса?    
Любопитно Всички правим грешки, това си е част от живота. Но най-важното е да се учим и да продължаваме напред. Същото е и в секса. Само дето трудно някой би ти казал в очите: „Ей, кукло, не правиш еди-какво си както трябва.“ или: „Ти си абсолютно дърво в леглото!“

Не, мъжете не правят така. Те си траят – веднъж, два пъти, три пъти… И накрая или си намират любовница, или си измислят глупава причина да те разкарат. Защото за тях сексът, извинете, хубавият секс, е страшно важно условие. То си върви ръка за ръка с любовта. Така че, горещо ви съветваме да прочетете кои са 3-те най-големи грешки на жените в секса.

Грешка 1: Стеснението

Забравете за всички любовни романи, където главният герой е силно впечатлен от скромността на любимата си в леглото! Няма такива работи!

Забравете и за комплексите си. Гърдите ви са прекрасни, дупето - секси, а кожата ви е мека и неустоима. Само за целувки! Така че, спрете да гасите лампата. На тъмно само се спи. Раздавайте се, не се колебайте да изпълните своя или негова сексуална фантазия. Разкрепостената жена в леглото обикновено става и постоянна спътница в живота!

Грешка 2: Мълчанието

Веднага се сещам за думите на мой познат: „Затворила си очите, лежи, ни вопъл, ни стон, чудя се будна ли е, спи ли? Направо ужас!“

Ами ужас си е! Нищо не скапва атмосферата повече от мълчанието. Все едно си легнала там по задължение и нямаш търпение всичко да свърши. Това, момичета, е огромна грешка. Ако се чувствате неудобно да издавате звуци, веднага разкарайте това неудобство. Естествено, не бива и да театралничите прекалено. Просто се отпуснете и звуците сами ще излизат от устата ви.

Грешка 3: Сексуалната пасивност

Какво ще рече това? Има 2 варианта – или никога не инициирате секс, или по време на него чакате само партньорът ви да диктува нещата.

И в двата случая това е грешка. Почти всички мъже супер много се възбуждат, когато жената поеме инициативата. Те също си падат по съблазняването! Свещи, секси бельо, еротичен масаж… Не се колебайте да прилагате такива тактики. Гаранция ще имате голям успех.

Разбира се, бъдете и по-плава по време на секса. Много тъпо е да стоиш в очакване накъде ще те завърти. Или още по-тъпото да питаш! Действай! Което не значи да командориш: „Сега по-бързо, сега по-бавно, изправи се леко, оп-оп, върни малко…“ Плавен преход с целувки между позите и готово. Така и на него ще му е приятно, и на теб също.

http://www.beu.bg

 


Сходни връзки

3-те най-големи грешки на жените в секса? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди