изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 01:37 EEST
Секс договори оправят проблеми в леглото и извън него    
Любопитно „Обещавам да правя секс с теб веднъж седмично и да разнообразявам любовния ни живот два пъти месечно. Ти, от своя страна, обещаваш да ме целуваш повече, да се стараеш и да отделяш повече време за любовната игра и да ми правиш много комплименти в леглото".

Ето така би изглеждала само част от един секс договор. Бихте ли подписали подобно нещо, ако половинката ви помоли за това?

Повечето, запитани този въпрос, отговарят почти механично, че сексът трябва да бъде спонтанен. В идеалния свят, би трябвало да бъде. За съжаление обаче, ние не живее в него, а ставаме подвластни на битовизмите, рутината и тежкото ежедневие. Сексът често присъства в графика ни за деня, но след края на работния ден, някак си преминава в графика за следващия. И така интимният контакт се мести ден след ден.

По тази причина много двойки започват да се замислят дали да не подпита т.нар. „секс договор" с надеждата да върнат интимностите в живота си.

Замислете се, че повечето неща се получават при доброто планиране. Защо и сексът да не бъде едно от тях?

Миналата година индиец пожела от съпругата си да подпише документ, в който се задължава да прави секс с него три пъти седмично. Той я заплаши, че в противен случай, ще се разведе с нея. Сексекспертът Трейси Кокс обаче, има не чак толкова радикални виждания за подобен договор, Според нея той трябва да помогне на двойката да изгладят проблемите си в леглото, често ставащи причина и за други проблеми извън него. Пред Daily Mail тя разкрива плюсовете от подобен документ.  http://www.tialoto.bg

Семейният живот започва 3 г. след брака

Страшни, но реални факти за брака

Австралия ще компенсира чиновничка заради секс злополука

10 причини жените да изневеряват

ТОП 5 на зодиите, които изневеряват най-често

9 мита за мъжете

Лицето показва отношението ни към секса

 


Сходни връзки

Секс договори оправят проблеми в леглото и извън него | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди