изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:54 EEST
Вагината става фабрика за перли    
Любопитно Всяка жена може да си отгледа перлена огърлица. Крайно пикантният метод е разработен и патентован в Япония. Разказва изобретателят на метода професор доктор Тагаси Сан от катедрата по биомеханика на Токийския университет:

- Перлата - това е перламутр (нем.Perlmutter, от Perle - бисер и Mutter - майка) - вещество, което притежава блясъка на дъгата и се състои от кристали на арагонит. То се изработва в тялото на мекотелите и се отлага на слоеве около песъчинките, попадащи между двете крилца на раковината.



Досега никому не бе идвало наум, че ролята на охлюв може да изпълнява... женската вулва. А там всъщност средата е почти същата.

Процесът тръгва?

За това, че при мъжете под краекожието се образува смегма, знаят всички. Докато смегмата, натрупваща се у жените под крайната плът на клитора, интересува малцина. И напразно.Женските микобактерии /изработващи смегмата/ могат да образуват на мястото на натрупването си казеозни (сгъстени) маси, в които се отделя калций. А това е именно нещото, което й трябва на перлата!

За да върви процесът по-бързо, е нужно специално вещество, съдържащо йони на калция. “Бисерната жена” трябва да го приема и тогава киселинната среда на нейните влагалищни секрети катализира процеса на преобразуване на кристалите на калция в перли. Ние разработихме неговата формула и го патентовахме. Това вещество е абсолютно безвредно и се отнася към класа на биологично активните добавки. Жената приема добавката и перлата расте.

За да се отгледа средноголяма перла, трябва да се изтърпят около три месеца. Така че сама да си отгледате бисерна огърлица е бавна работа. Но вие можете да включите в този “бизнес” и приятелките си! Пък дори и една-единствена перличка да си отгледате, това е отличен подарък. (Може да я поставите в колие или пръстен).

Не всяка жена обаче може да износи перла. Най-успешно ще бъде това при жените с така наречения скрит клитор. Това е, когато крайната плът над него е дълга и напълно го закрива. Освен това у жената трябва да бъде развита естрогенната наситеност: развити задни части и гърди - това свидетелства за висока концентрация на естрогени.

Как става всичко

...Жената пациентка ляга на кушетка. Медицинската сестра обръсва слабините й, измива я и ги намазва с йодов разтвор. Лекарят прави три инжекции с обезболяващо средство - там, където големите срамни устни се събират, и от двете страни на клитора - където се съединяват малките срамни устни. С малка сонда той прониква между клитора и крайната плът /капюшона/. След това опъва капюшона напълно и го срязва със скалпел на мястото на затваряне на малките срамни устни. Помества в разреза малка перличка с големина на песъчинка и прави шевове. Кръвотечение почти няма. Цялата операция трае около 10 минути.

След тази операция трябва да се спазват определени правила.

До заздравяването - а това отнема около седмица и половина - жената не бива да прави секс и да взема вана (може само набързо да се измива със струята на душа), а също и да чеше и трие своята “раковина”. Желателно е клиторът през цялото време да е на въздух, ето защо е най-добре да се ходи без бельо.

Междувременно бе съобщена новината, че в Китай е започнала истинска треска за перли. Селяните, печелели преди с отглеждане на ориз, сега се заели с бисери. Как ги добиват те? Трябва да е по технологията на японския професор, която явно вече се прилага нелегално!



Методът бил познат още в древността?

Има основания да се предполага, че вълшебното свойство на женския полов орган - да износва бисери - е било известно още на древните хора. Неслучайно на латински с една и съща дума - “concha”, се обозначава и вулва, и раковина на охлюв. Косвени потвърждения за това могат да се намерят и в произведенията от епохата на Ренесанса. Защо раждането на богинята на любовта Венера /Афродита/ у Ботичели е изобразено така, че тя стои върху черупката на бисерна мида? Защото Ботичели е заимствал сюжета от старогръцки фрески. Възможно е древните гърци да са знаели тази тайна и активно да са се ползвали от нея.

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Вагината става фабрика за перли | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди