изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 07:42 EET
7 начина умно да контролираме мъжете    
Любопитно

Вярвате ли на любимия мъж? 100 %? Не може да бъде. Сигурно в някое ъгълче на сърцето си таите колебания – дали сте единствената жена в мислите му, дали не сънува друга или дори има друга приятелка? Правилото е: Доверявай се, но проверявай. Само че – умно, интелигентно.



За какво ви е – ако е сгазил лука, вече е късно. Не е съвсем така. Ако успеете да хванете изневярата в самото начало, когато чувствата не са се задълбочили, може би имате шанс да спасите връзката си. Ето няколко хитри начина да го държите изкъсо.

1. Присламчете се към приятелската му компания. Няма нищо чудно – изведнъж сте започнала да обичате бира; а колко ви е приятно да коментирате заедно футболните мачове; може дори да откриете неподозирания си талант за белот. Така ще прекарвате повече време заедно. И за да не ви обявят за лепка, лепенка или нещо друго, прескачайте 1-2 срещи, но на 3-тата непременно отидете. Дръжте го в напрежение и изненада – никога да не знае ще бъде ли сам с приятелите си или ще отидете заедно.

2. Научете го да споделя, да ви разказва за приятелите, колегите и колежките си. Не отказвайте да го придружите на служебно парти, тематична вечер, купон или излет през уикенда. Така ще огледате отблизо конкуренцията и най-важното – всички ще се запознаят с вас и ще разберат, че той вече е зает.

3. Дори да знаете какъв тип жени харесва, не се старайте да подражавате сляпо на неговия идеал. Вземете и развийте тези черти от външността и характера на жената-мечта за него, които се съчетават с вашата индивидуалност.

4. Избягвайте сцените на ревност. По-скоро обратното – от време на време го карайте да ревнува. Разбира се, в рамките на нормалното – едва ли са много мъжете, които ще оставят любимата им да се лигави с чужд мъж пред очите му.

5. Не се увличайте да шпионирате в телефона му с кой е говорил и какви съобщения са му оставили. Все пак надавайте ухо и „подслушвайте“ разговорите му. Няма да се правите на разузнавач, но бъдете наясно с кого и колко време говори.

6. Поддържайте красотата си и интелигентността си – нали той ви е харесал точно заради това. Оставете малко въздух в отношенията ви, но работете с интуицията си, за да продължи връзката ви дълго и щастливо. Почти като в приказките.

7. Контролирането включва и манипулирането. Влезте му под кожата, флиртувайте, съблазнявайте го с неща, които харесва и обича и щастието ви е в кърпа вързано.

http://www.az-jenata.com

Пет причини, поради които жените хлътват встрани

С 1200 любовници ставаш безсмъртен /18+/

Кои зодии изневеряват най-много

10 причини жените да изневеряват

Изневяра по взаимно съгласие?!

ТОП 5 на зодиите, които изневеряват най-често

Как изневеряват мъжете според зодията си? /ВИДЕО/

Жените изневеряват повече и го крият по-успешно

Анатомия на изневярата

Кога тя е най-лесна

16 сигурни знака, че той ви изневерява

Той иска тройка – да се съглася ли?

Мъжете: Ако е с друга жена, може

Изневерявате ли му?

 


Сходни връзки

7 начина умно да контролираме мъжете | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди