изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:00 EEST
Откриват плоча на Учителя Петър Дънов в Свищов с медитация за България    
Новини

Плоча на Учителя Петър Дънов ще бъде открита на 23 март, събота, от 13 часа в Свищов. Възпоменателният знак ще бъде поставен на сградата на „Бюрото по социални грижи“, съобщи Иван Гарабитов от Духовна здравна академия „Гарабитов“. Преди години тук се е помещавала Американската научно-богословска гимназия в Свищов, чийто възпитаник е Петър Дънов.



След откриването на плочата ще се проведе колективна медитация в първото българско народно читалище „Еленка и Кирил Д. Аврамови - 1856". „Каним всички симпатизанти на Всемирното Бяло братство и хората, които уважават учението на Беинса Дуно, както и последователите на йога, да се присъединят към медитацията за мир, хармония, любов, здраве и благоденствие на България и света“, апелира Иван Гарабитов. „Да се помолим за премахване на вируса на алчността, завистта, злобата и страха, както да спрат убийствата и самоубийствата, които обременяват с тежка карма няколко поколения. Българите имат нужда от нов живот, нова епоха – да бъдат щастливи и спокойни, материално задоволени и по-духовни“.

В колективната медитация ще се включи и индийският йога Санджай Йоги. Той е ученик на Свами Йогананда - 106-годишният преподавател на древната практика, който през май ще посети България.

След молитвата за мир и хармония ще бъдат представени 2 книги за Учителя Петър Дънов – на Светла Панайотова и Ваня Дамянова. За всички ще танцува единственият български дервиш Васил Тосев, който преди 11 години от 105 стана 55 кг, благодарение на методиката за здравословно отслабване на Иван Гарабитов. Васил води йога упражнения в център „Гарабитов“ в града на тепетата.

Сутринта на 23 март, в 8 часа, от Пловдив ще потеглят микробус и коли за Свищов. Който желае може да се присъедини, но предварително трябва да се запише на телефона на Духовна здравна академия „Гарабитов“ – 032/ 693 694.

Катя Стайкова

Излекувайте болките в гърлото с рецептите на Петър Дънов

Божествената Нова година за дъновистите започва на 19 август

Слънцето е единствената безплатна храна, твърди индийски йога пред Чудеса.нет

Венета от Павликени свети като дъгата и контактува с извънземни светове

Упражнения за здраве от Петър Дънов

 


Сходни връзки

Откриват плоча на Учителя Петър Дънов в Свищов с медитация за България | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди