изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:37 EET
Какво определя СЕКС темперамента ти?    
Любопитно Наклонностите в леглото могат да си проличат от храната, която ядеш. Секс специалисти откриха, че любимият ти плод издава доста интересни неща.

Легенда разказва как в Средновековието мъжете подлагали бъдещите си съпруги на \"плодов тест\". Пред момичето се слагала тава с разнообразни плодове, но тя трябвало да избере само един. Смятало се, че по изборът й проличава какъв ще бъде сексуалния им живот занапред.

Вдъхновени от тази история секс специалисти направиха експеримент и изготвиха списък с плодовете, които говорят за най-добри качества под завивките.

Ананас

Жените любителки на този плод са моногамни и държат на партньора си. Любовният живот с тях никога няма да бъде скучен, защото те крият много изненади. Такива жени имат силна положителна енергия, която привлича мъжете, но в същото време са склонни да останат загадка за тях за много дълго време.

Банани

Жените, които харесват този плод имат уязвима и лесно ранима душа. Те винаги са заобиколени от много мъже, защото са очарователни, но и прекалено критични към себе си. Мъжете не трябва да изтъкват техните недостатъци или рискуват да се превърнат в най-лошия им враг.

Праскови

Жени със сложен характер, който е доста труден за разбиране. Тези жени мечтаят за интересен живот. Винаги са открити към секс експерименти, но само с верен партньор, който е спечелил доверието им. Такива жени не скачат в леглото на някой мъж от раз, трябва усилена работа.

Ябълки

Жени с твърди и силни характери, но и консервативни понякога. Те не се отличават с кой знае какво от всяка друга жена, но са верни на половинката си.

Круши

Любителките на този плод обичат да са в центъра на вниманието. Такива жени обичат да ги глезят в леглото.

Грозде

Това са онази категория жени, които не търпят да са само с един партньор. Те търсят винаги забавата и рядко си лягат сами. Основното изискване на тези жени към партньора е да има чувство за хумор и весел характер, с който да я привлекат.

http://www.cosmopolitan.bg

Нормален ли е оргазмът ти?

 

 


Сходни връзки

Какво определя СЕКС темперамента ти? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди