изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 21:19 EEST
Секс в дома на родителите – мисия възможна    
Любопитно Трудно е да останете насаме, когато свекървата дебне в съседната стая, но не и невъзможно

На голям процент от младите двойки и дори семейства им се налага да живеят в дома на родителите на единия от партньорите. Поради финансови съображения или друг вид ограничения, подобна ситуация е много тежка за двойката. Освен че живеейки с още поне двама човека, младата двойка се чувства като в тясна клетка, най-важният проблем за решаване си остава сексът. Къде и как да правим секс, когато вкъщи и стените имат уши, а зад стените майка му е наострила слуха, да долови първите знаци, че скоро ще се сдобие с внуци. Ужас, нали?

И все пак, не се отчайвайте и не жертвайте сексуалния си живот заради досадни обстоятелства. Просто оптимизирайте графика и се възползвайте от всяка възможност. Ето няколко варианта за действие:

Изгонете „старото“ поколение

Вместо да ходите на хотел и да похарчите пари, с които едва ли разполагате, просто купете билети за кино, най-късната прожекция. Пратете родителите на любимия или вашите собствени на кино или театър. В сайтовете за колективно пазаруване изобилства от изгодни ваучери, с които да зарадвате свекървата и свекъра. Подарете им ги под претекст, че никъде не излизат и сте загрижени за тях. С един куршум – два заека. Хем те ще се трогнат, че мислите за тях, хем теренът за секс удоволствия ще е ваш поне 2-3 часа.

Сутрешен секс под завивките

Ако не сутрин, то кога. Секс вместо закуска, на топло, под юргана и естествено, може да пуснете високо телевизора на някой сутрешен блок, така че да замаскирате любовните си приключения.

План бебе

Ако имате бебе или по-голямо дете, ситуацията става наистина по-сложна, но не и невъзможна. Връчете наследника на щастливите баба и дядо и ги пратете на разходка. Добър претекст е да ги помолите да ходят да ви купят памперси и тъкмо детето „ще глътне малко въздух“. Действа безотказно.

Секс в колата

Забравихте ли как се натискахте до среднощ в колата като гаджета? Ами, подновете старите традиции. Кажете, че излизате за малко на разходка, намерете някоя задънена и тъмна уличка и се забавлявайте. С този вариант отново ще запалите пламъка помежду си, ще се забавлявате и ще сте насаме. Поне за малко.

http://www.az-jenata.com

4-ри типа мъже, които всяка жена трябва да има в леглото си

Любов без секс или секс без любов...

Правете повече секс, по-полезен е от спорта

Австралия ще компенсира чиновничка заради секс злополука

Оралният секс подобрява женското настроение /18+/

Най-странните закони, забраняващи секса

Секс митовете, които научава от порното

Кризата в брака настъпва на 3-та година

Семеен секс – мисията възможна

Първият път трябва да е с рускиня

Харта на Добрата съпруга

Секс в космоса? Възможен с халат

 


Сходни връзки

Секс в дома на родителите – мисия възможна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди