изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:20 EET
9 знака, че сте ужасни в леглото    
Новини На всяка жена ѝ е ясно: щом партньорът ѝ среща трудности с твърдостта на члена си по време на съвместния полов акт, вероятността да не му харесва секса с нея е голяма. Освен ако самият той няма проблем от друго естество, разбира се. Липсата на ерекция обаче не е единственият издайник на незадоволителните отношения в леглото. Ето още 9 такива:

1. Гледа съсредоточено порното, вместо вас
Желанието да се пусне порно, докато правите секс, само по себе си не е толкова притеснително. Много мъже се възбуждат от подобни идеи. Но след като филмчето за възрастни вече тече, можете лесно да проверите дали партньорът ви е достатъчно заинтригуван от тялото и способностите ви. Ако това е така, той няма да гледа постоянно към екрана. Ако ли не, дори да няма екран, ще стиска очи и ще си представя сюжети, различни от случващото се с вас.

2. Репликата "Отпусни се!"
Щом я получавате, нещо не е наред. Нещо в сексуалното ви поведение подсказва на партньора, че не се чувствате комфортно. А добрият партньор държи на вашето удоволствие точно толкова (или дори повече), колкото и на своето собствено. Не го карайте да се притеснява и да си мисли, че не ви харесва секса с него.

3. Репликата "Какво искаш да правя различно?"
Още едно доказателство, че сте си намерили готин мъж, който наистина се интересува от женското удоволствие. И още едно доказателство, че с вас този мъж не се чувства като пълноценен любовник.

4. Готов е да се задоволи с орална любов
На много мъже тази част от секса им е любима. Дори да сте богня на фелациото обаче, след като партньорът ви е вече неистово възбуден, ще прояви желание на секундата да проникне във вас. Ако това не се случи, то бъдете сигурни - причината не се крие в съвършените ви орални умения, а в наличието на някакъв проблем.

5. Винаги държите да сте отдолу
Понякога и мъжът иска да си легне по гръб и да види какво ще направите, за да му доставите удоволствие. Дори да се уморявате твърде бързо отгоре, дори да не се чувствате достатъчно адекватни в доминантната роля, опитвайте се да правите компромиси и прекарвайте поне малко време "на върха".

6. Получавате твърде много инструкции
Има вариант партньорът ви просто да си е плямпало и по принцип да не млъква по време на секс. В повечето случаи обаче, ако прекалено много ви насочват в леглото, значи не са достатъчно доволни от онова, което правите самоинициативно. Но и това не е краят на света! Вслушвайте се в съветите, запомняйте ги и трупайте опит.

7. Не ви казва, че сте била "страхотна"

В някои случаи, суперлативите могат да бъдат лъжа. Липсата на каквато и да било похвала обаче си е повод за притеснение. Мъжете нямат никакви притеснения да си кажат, ако сексът име харесал.

8. Всички пъти, когато сте получавали комплименти за хубавия секс, сте били пияни

Това означава, че в трезвено състояние имате задръжки, от които все още не можете да се отърсите. Да, на много жени им се случва след втората чашка да се превръщат в по-големи тигрици от обикновено. Но това не ги оправдава във всички останали случаи да се държат като част от флората, а не от фауната по света.

9. Бърза да си тръгне
"Трябва да ставам рано" - е, тогава защо изобщо си дошъл в 3 часа през нощта?! Дори отношенията ви с въпросния хубостник да са на по-високо ниво и да не може физически да напусне общото помещение, желанието му за дистанциране пак ще се прояви. И обратно - ако сексът наистина е бил хубав, той ще иска да притисне към вас след него. А дори и това да му действа "задушаващо", ще има желание поне да си полежите един до друг.

http://jenite.bg/

4-ри типа мъже, които всяка жена трябва да има в леглото си

3-те най-големи грешки на жените в секса?

Топ 5 на изненадващите мъжки сексуални фантазии

Най-силните афродизиаци извън чинията

Кога оргазмът се превръща в кошмар?

Разкрити са убийците на женското либидо

Любов без секс или секс без любов...

8 неща, които мъжете искат от теб в леглото /18+/

Бурният секс вреди на мъжкото здраве

Бързият секс не помага на здравето /18+/

Най-добрата поза за забременяване /18+/

 


Сходни връзки

9 знака, че сте ужасни в леглото | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди