изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:09 EEST
Чакат Ирена Милянкова за кинопремиера    
Новини Чакат Ирена Милянкова за премиерата на \"Цветът на хамелеона\". Галапремиерата на лентата е на 3 април. Манекенката, която изигра фаталната Съни в \"Под прикритие\", вероятно ще наруши светската изолация заради събитието. Милянкова избягва да се появява на партита, откакто мъжът й Росен Чолов бе вкаран в ареста през декември миналата година.

Изключение манекенката направи през февруари, когато бе финалният купон за третия сезон на \"Под прикритие\". Тогава хубавицата, която сега се грижи сама за четирите си деца, тъй като съпругът й бе оставен в затвора, се появи в компанията на приятелки.

Иначе за Милянкова това е екранен дебют. Тя участва в черна комедия-трилър заедно с Руши Видинлиев, Руси Чанев, Самуел Финци, Деян Донков, Леонид Йовчев, Христо Гърбов, Касиел Ноа-Ашер. За Руши, който е с актьорско образование, но го познаваме повече като певец, това също е прощъпулник в киното. Красавецът, когото в ролята сравняват по излъчване с Джуд Лоу, е в чужбина и за съжаление ще изпусне премиерата. \"Цветът на хамелеона\" е и режисьорски дебют на талантливия оператор Емил Христов. Той поема режисурата по стечение на обстоятелствата, след като става ясно, че Явор Гърдев няма да може да го реализира. Снима филма само за 28 дни. Лентата тръгва по кината на 5 април.

Ирена МилянковаИрена Милянкова

Сценарият е на Владислав Тодоров (автор на \"Дзифт\") и е написан по неговия втори роман \"Цинкограф\". Действието се развива в страна, която много напомня на България по времето на нежните революции в Източна Европа. Маниакален конспиратор (Руши Видинлиев) създава свой фантомен отдел на тайните служби със собствена агентура и документация. Архивът на „частното\" ДС става пружина на напрегнат сюжет с трагикомични обрати, докато мистериозният му създател се опитва да \"ужили\" МВР. Това е една история без невинни, заплела в сложна мрежа интригантстващи интелектуалци и философстващи ченгета.

През септември 2012 г. филмът е част от програма \"Откритие\" на престижния кинофестивал в Торонто, впоследствие се представя и на киносъбития в Солун, Стокхолм, Торонто, Палм Спрингс. Печели четири награди от фестивала на българския филм \"Златна роза\" във Варна, включително и за най-добър филм, а между 20 и 31 март бе първото българско заглавие от 35 години насам в програмата New Directors/New Films на Музея на модерното изкуство в Ню Йорк.

Филмът е копродукция на Перипетея, Ню Бояна Филм, Българската национална телевизия, Рестарт-Словения и е подкрепен от Националния филмов център и НДФ „13 века България\". В България филмът ще бъде разпространен от А Плюс Синема. http://www.dartsnews.bg

Милянкова излезе от изолацията за парти на Визаж

И Люси Дяковска излизала с моделка от FH1

Боряна: Чолата лично ме караше за секс до Косово

ГОЛЕМИ УПРАВНИЦИ, ГОЛЯМО ЧУДО - ВТОРИ ГЕРБЕР-ДЕПУТАТ ЗАМЕСЕН С ПРОСТИТУТКИ НА ЧОЛОВ

Шефката на FH1: Ирена Милянкова изчезна!

Чолата забранявал на жриците си секс с презерватив при постоянни клиенти

Секс с миска - само след препоръка

По две секс робини от бардака на Чолов обслужвали холивудски звезди

Арестуваха мъжа на Ирена Милянкова от \"Под прикритие\"

И син на известен поет набъркан в бизнеса с красива плът

Булката през пролетта – в цвят и нежност

Главната героиня от “Под прикритие” Ирена Милянкова: Първото ми дете не е кръстено на Маргина

Изящни женски форми греят в зимна София

Подбрани горещи манекенки снимат реклама с попфолк дива

Жена на Годината 2008

 


Сходни връзки

Чакат Ирена Милянкова за кинопремиера | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди