изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:08 EET
Котките могат да лекуват    
Любопитно Сигурно вече сте чували че котките лекуват. А дали сте го изпитвали? Трябва да си вземете котка, за да разберете.

Аз напоследък не съм най-големия котколюбец, но пък винаги наоколо се намират представители на това мъркащо съсловие, които не могат да се оплачат.

Та, темата дали котките лекуват ми хрумна докато лежах и пъшках. И котката доволна, че сме я пуснали вътре дойде да ми мърка. А аз се чудех дали ми е благодарна за грижите, дали иска да се навре на топло или има други користни мисли... с една котка никога не можеш да си наясно. Но котката дойде и легна на мястото, където исках да си слагам компрес.

Лежах и си мислех, сега трябва да си направя компрес от черен пипер и някакъв алкохол или пък да стана да видя какво ще каже доктор Гугъл. Какво да правим в България така се лекуваме – с експерименти. Обаче тъй като така и не можах да стигна по далече от леглото, получих компрес от котка. И да ви кажа, кашлицата ми се облекчи, затоплих се и определено имаше някакъв смисъл от грижите на тази мъркаща медсестра.

А по-нататък, като дойда в кондиция, ще ви кажа, ако си гледате котка какви вълшебства в медицината може да очаквате от нея.

http://www.az-jenata.com

 


Сходни връзки

Котките могат да лекуват | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди