изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 05:18 EEST
Какво НЕ искат да чуват жените в леглото    
Любопитно, Представете си, че сте в леглото с мацката на мечтите си. Чак не е за вярване, че точно тази красавица се реши да ви придружи до вкъщи. Всичко върви перфектно, докато вие не си отваряте устата и казвате нещо съвсем не на място. Е, може и да е на място, но със сигурност да не се хареса на вашата партньорка.

Всъщност няма значение дали сте във вихъра на нова свалка или имате сериозни отношения, понякога просто трябва да замълчите. Освен, ако не искате да изгоните жената, която лежи до/върху вас в леглото, но това е друга тема...

Ето кои са забранените реплики по време на секс, които със сигурност никоя жена няма да се радва да чуе:

1. „Кой е твоето татенце?“. Това е едно от най-глупавите клишета, популяризирани от американските филми. Уверяваме ви, че нито една жена не би искала да чуе подобно нещо по време на секс. Все пак всяка реплика, асоциираща към баща ѝ, не е уместна.

2. Име на друга жена. Да, тя знае, че е имало други жени преди нея, но всяка жена иска да се чувства сякаш е единствената. Споменаването на чуждо име е не само огромен гаф, но и доказателство за жената, че вие мислите за друга, дори по време на секс.

3. „Шшт! Можеш ли да бъдеш по-тиха?“. Наистина ли искате тя да бъде тиха, след като виковете ѝ са доказателство колко добре си изкарвате двамата? Ако ѝ кажете подобно нещо, най-вероятно не само шумът ще спадне, но и желанието ѝ за сексуални подвизи.

4. „Бившата ми много обичаше, когато...“. Споменавайки думата „бивша“, моментално може да убиете цялото сексуално желание у жената до вас. Забранената дума предизвиква завист, омраза и много други чувства, далечни от сексуалната възбуда.

5. „По-добре да побързаме, скоро трябва да се махнем от тук“. Подобно бързане няма да се хареса на нито една жена, освен, ако те не е инициатор на едно „бързо удоволствие“. Всяка дама иска да ѝ бъде отделено достатъчно внимание и време, затова, ако кажете подобно нещо, най-много да си тръгнете още в същия момент.

6. „Е, това беше забавно“. Когато правите секс с дадена жена за пръв път, обикновено тя се чуди дали това може да прерасне в нещо повече, тоест да се обвържете и емоционално. Реплики като: „Благодаря ти“ или „Беше забавно“ сякаш показват финализиране на сделка и нищо повече.

7. „Ти си почти толкова добра, колкото бившата ми приятелка“. Отново думата „бивша“ - забравете я! Дори да го казвате като комплимент, ефектът ще е обратен. Нито една жена не обича да бъде сравнявана с други, особено, ако другите са бившите ви приятелки.

http://www.tialoto.bg

 


Сходни връзки

Какво НЕ искат да чуват жените в леглото | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди