изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:22 EET
Манекенки дъвчат хартия, за да са слаби    
Любопитно

Нелицеприятната страна на модния бизнес изнася в своята книга \"Факторът Вог\" Кирсти Клемънтс, която беше главен редактор на австралийското издание на световно известното списание в продължение на 13 г. През май 2012 г. тя беше уволнена, съобщава \"Интернешънъл бизнес таймс\".

Никол Минети - eдна от най-атрактивните бивши любовници на собственика на Милан Силвио Берлускони - разкри сексуалните си фетиши.Валерия Лукянова / Valeria_LukyanovaВ книгата си Клемънтс твърди, че голяма част от манекенките буквално ядели тъкани и хартиени продукти, само за да чувстват пълнота в стомасите си, но да не наддават.В книгата си Клемънтс твърди, че голяма част от манекенките буквално ядели тъкани и хартиени продукти, само за да чувстват пълнота в стомасите си, но да не наддават.



В книгата си Клемънтс твърди, че голяма част от манекенките буквално ядели тъкани и хартиени продукти, само за да чувстват пълнота в стомасите си, но да не наддават. Красавиците буквално гладуват в името на кариерата си, разкрива журналистката тази тъмна страна от иначе лъскавия моден бизнес. Клементс цитира руска манекенка, която й споделила, че нейната приятелка имала \"много стегнато тяло, поради което прекарвала дълго време в болница\". \"Стегнато тяло\" било евфемизъм за манекенка, по чието тяло топ дизайнерите сътворявали своите чудеса от висшата мода. Бившата главна редакторка на австралийското \"Вог\" си припомня случай, при който видяла как едно от момичетата, появяващи се на подиума, не хапнало нищо в продължение на три дни. В края на модната сесия манекенката едва се държала на краката си и буквално заспивала права от изтощение. Според Клементс \"когато австралийска манекенка с жесток глад отслабвала с два номера, за да се класира за конкурс в чужбина, от офиса на \"Вог\" казвали, че тя е станала \"стройна по парижки\".

\"Факторът Вог\" не е първата книга, която вади на светло мръсното бельо на лъскавия моден бизнес. Имоген Едуардс-Джоунс повдигна малко през 2006 г. пелената, скриваща кулисите на модните подиуми, със своята творба \"Моден Вавилон\". Като се позоваваше на анонимни източници тя написа, че множеството манекенки използват пургативи и хапчета за отслабване, за да се \"държат в норма\". \"Може да гладуваш, да се напиваш и да се друсаш, да си с изсъхнали бъбреци и черен дроб като на 55-годишен алкохолик, стига да изглеждаш добре на подиума на никого не му пука за теб\", са думите на Едуардс-Джоунс.

Естествено, книгата на Клементс се приема като реакция на уволнени обиден човек. Но, извън обидата, в нея вероятно има и много истини. /БГНЕС

Само в БЛИЦ: Абитуриентка умря от анорексия

Самоуби се внучка на Яворов и Васил Стоилов

Израел забрани със закон кльощавите манекенки

Тайра Банкс с най-секси бюст /18+/

Талисманът на \"Скуадра адзура\" се съблече за благотворителна кауза

Експерти: Отслабването с над 4 кг/месец е опасно

КЛЬОЩАВИТЕ ЖЕНИ КРАСИВИ ЛИ СА?

НЕЙНО ЗЛОДЕЙСТВО - ГОСПОЖА АНОРЕКСИЯ

 


Сходни връзки

Манекенки дъвчат хартия, за да са слаби | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди