изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 02:17 EEST
Цигани се забавляват, обесиха куче на българския трибагреник    
Общество Поредната гавра с българското знаме и злодейство с куче бяха извършени в един от ромските квартали на столицата. Бездомното псе е обесено на българския трибагреник, пише „Правда”.


Компанията била пияна и на път за вкъщи, ромите решили да умъртвят четирикракато животинче като го завързали за българското знаме. Срещу петимата цигани е повдигнато обвинение. За такова престъпление, законът предвижда затвор от една до три години, както и глоба от 1000 до 10 000 лева. Освен за убийство на куче, петимата са обвинени и в оскверняване на национален символ, какъвто е българският трибагреник. Ромите обаче настояват присъдите им да бъдат минимални, тъй като и петимата са безработни. За да се препитават разчитат само и единствено на социалните помощи, които получават от държавата. Освен това, когато са извършили убийството на кучето, били толкова пияни, че не си спомнят нищо, заради което, по думите им, трябва присъдите им да бъдат по-малки. http://www.ns-front.info/
 


Сходни връзки

Цигани се забавляват, обесиха куче на българския трибагреник | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Цигани се забавляват, обесиха куче на българския трибагреник
Автор: Anonymous да 2013-04-06 @ 14:53 EEST

Ами няколко човека да се напият толкова много,че нищо да не помнят и да се позабавляват като обесят  въпросните 5 роми...     Пиянството не оправдава престъплението.Така всеки може да се оправдава,че бил пиян.Защо затворниците не работят и затворите да са на самоиздръжка?

Да им се даде  на тези ИЗРОДИ  максималната присъда и максималната глоба и докато са в затвора да работят и си платят глобата!Това е справедливо ,нали!

Цигани се забавляват, обесиха куче на българския трибагреник
Автор: Anonymous да 2013-10-11 @ 09:58 EEST

Докато им даваме социални помощи, така ще бъде.С тази паплач и с други подобни, дето живеят на гърба на другите, да се прилагат най-строги мерки. 

Цигани се забавляват, обесиха куче на българския трибагреник
Автор: Anonymous да 2013-10-13 @ 09:31 EEST
Хитлер бил такъв ,Хитлер бил онакъв, но едно му признавам.Усетил е че от циганите и евреите няма полза!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди