изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 02:57 EEST
Оргазмите удължават живота    
Любопитно Всеки човек знае, че сексът освен удоволствие, е и здраве. Това, което убягва на повечето хора обаче, е фактът, че редовните оргазми могат да удължат продължителността на живота с до осем години.

Редовният секс подобрява хормоналните нива, функцията на мозъка, здравето на сърцето и повишава имунната система. Базирайки се на тези данни, може спокойно да се забавлявате между чаршафите, като едновременно с това сте доволни, защото се грижите за здравето си.

Оргазмите могат да прибавят до осем години към живота на човек. Трябва да се отбележи обаче, че не количеството секс, а неговото качество е важно. Според проучване мощният оргазъм е еквивалент на доза валиум – лекарство, което облекчава стреса и действа като релаксант. Оргазмът увеличава количеството на клетките, които се борят с инфекциите в организма с 20%.

Друго доказателство за силата на секса е проучване, според което, щастливо женените двойки живеят по-дълго. Мъжете са облагодетелствани повече от жените, тъй като редовните мъжки оргазми, увеличават шанса човек да живее по-дълго, дори повече от осем години (което е максимумът за жените). Дамите, които получават средно по два оргазма седмично, намаляват шанса за развитие на сърдечно-съдови заболявания с до 30%.

Нека преминем към по-леката версия на секса, а именно към любовната игра. Оказва се, че гушкането може да удължи живота ви с до седем години – почти толкова, колкото оргазмите. Прегръдките не са просто приятен жест. Те помагат за освобождаването на хормона окситоцин, който се свързва с продължителността на живота. Научни изследвания са доказали, че окситоцинът може драстично да увеличи дълголетието, като направи хората по-малко уязвими към хронични заболявания и депресия.

Най-общо казано сексът във всичките му форми помага за поддържане на добро здравословно състояние. Минимумът е да правите секс поне един път в седмицата. Това е достатъчно, за да запазите своите хормони, сърце и мозък в перфектно състояние. Но не забравяйте, че колкото повече крещите от удоволствие, толкова повече допринасяте за своето дълголетие.

http://www.tialoto.bg

Нормален ли е оргазмът ти?

Ползите от оргазма при жените

Високи токчета – супероргазъм!

Няколко съвета за едновременен оргазъм /18+/

Медицинска сестра изпитва по 100 оргазма на ден

Ерогенните зони, които ни докарват до екстаз

Оргазмът на жените може да се удължи до 4 месеца /18+/

Ново и необяснено: Силно главоболие по време на секс

Да изживеем напълно сексуалността си

Сексът без оргазъм е огромен стрес за жената!

Жените го обичат бавно /18 +/

Сексинструкторка обещава 120 дни оргазъм на всички жени /18+/

10 идеи за по-добър секс

Кое увеличава женското удоволствие в секса?

Жена получава оргазъм на всяко хранене

Taйната на мощния вагинален оргазъм /18+/

С термометър в леглото - 25° за женски оргазъм /18+/

Тантра – секс техника за върховна наслада

Няма сън, няма оргазъм

Секс пози за максимално удоволствие /18 +/

Множественият оргазъм

 

 


Сходни връзки

Оргазмите удължават живота | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди