изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 02:01 EEST
6 изненадващи секс проучвания    
Любопитно Оказва се, че около креватните удоволствия има някои интересни факти, за които може би не сте и подозирали

Това, за което всички сме единодушни, е че сексът стои в основата на щастливата и хармонична любовна връзка. Знаем и за гафовете, които не трябва да правим в леглото, както и какво се харесва и какво не на партньорите ни. Оказва се обаче, че около креватните удоволствия има и факти, за които не сме подозирали.

Тук на помощ идват съвременните проучвания и статистики, които разкриват част от нещата, които не знаем за секса. А именно как той подсъзнателно се отразява на личния и социалния ни живот. Някои от резултатите са доста изненадващи, а за други може би нямаше и да се замислим.

Желанието за секс повишава очакванията
Колкото по-високо е либидото на една жена, толкова по-критично тя е настроена към потенциалните си партньори. Тя интуитивно прави разбор на мъжете около себе си и, следвайки закона на джунглата, отсява само най-красивите, най-интелигентните и най-психически стабилните сред тях.

Удоволствието е над семейното щастие
Оказва се, че сексът и алкохолът правят хората по-щастливи, отколкото радостта да имат децата. Това твърди новозеландско проучване.

Успешните жени потискат мъжете
Това донякъде ни е известно. Всички знаем историята за големия мачо, който е комплексиран от факта, че половинката му печели повече. Каква полова несправедливост само! В случая обаче датско проучване стига дори по-далеч. То разкрива, че мъжете, чиито жени имат успешна кариера, много често развиват еректилна дисфункция.

Сексът лекува главоболие
Любимият довод на милиони жени по света вече не е актуален. Защото всъщност сексът се оказва най-доброто лекарство, в случай че ви боли главата. При това се оказва, че креватните ласки лекуват дори и силни симптоми на мигрена.

Кухнята за сметка на спалнята
Следващия път преди да помолите половинката си да измие чиниите, се замислете за резултата от това проучване. Според него мъжете, които отделят много време на домакинската работа, правят по-малко секс. Основният довод е, че господата подсъзнателно се комплексират, че вършат \"женската работа”.

Пътуванията повишават либидото
Но само ако сте заедно. Проучване разкрива, че двойките, които ходят заедно на почивка поне веднъж годишно, подобряват сексуалния си живот значително. Ако пък често се отдавате на романтични уикенди извън града, то химията между вас трябва да е 100%-ова.

http://jenite.bg

Оргазмите удължават живота

Порното брои ли се за изневяра

Повечето двойки са нещастни, но защо не се разделят?

Секс, лъжи и отношения

Определиха идеалната разлика между жената и мъжа

Семейният живот започва 3 г. след брака

Бурният секс вреди на мъжкото здраве

Какъв е идеалният мъж в очите на жената



 


Сходни връзки

6 изненадващи секс проучвания | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди