изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 06:32 EET
10-те златни правила на успешната прелюбодейка    
Любопитно По принцип я мразим, осъждаме, страхуваме се от нея, готови сме да я хванем за косите и да я разкъсаме на парчета. Днес обаче ще застанем на нейна страна. Защото, каквото и да си говорим, изневярата живее сред нас и понякога не е чак толкова отвратителна, колкото ни се иска да мислим.

Има случаи, в които не означава кой знае какво. Обичаме партньора си, предпочитаме го пред останалите, но по някакви причини сме имали нужда да разнообразим. Почувствали сме се добре след това и сме се върнали при любимия в по-добро разположение на духа, готови да му се отдадем по-качествено. Друг път изневярата е твърде сладка, успокояваща, вдъхновяваща, драматична. Красива. Толкова красива, че ни кара да се чувстваме така, сякаш изневеряваме на любовника със законната си половинка, а не обратното.

Но каквато и да е вашата ситуация, щом четете тези редове, явно "прелюбодеянията" ви трябва да си останат неразкрити. Това трудно може да се случи, без да внимавате. Затова, въпреки че вече сте поели по пътя на изкушението, покажете елементарно уважение към официалния си партньор. Разбираемо е новото, по-интересното, "дивото" да не ви излиза от главата, но сте длъжни да се стегнете и да си наложите да мислите и за това как се чувства "питомното". Не го превръщайте в разкъсвано от съмнения и обида подобие на човек.

1. Не се увличайте!
Всъщност първият и най-добър съвет, който можем да ви дадем, е следният: не позволявайте да се стига дотам, че да имате нужда от изредените надолу инструкции. Определете ясно ролите и приоритетите на всички страни в триъгълника. Нека любовникът си знае къде му е мястото и нека се съобразява. Нищо няма да му стане, ако пропусне да се "изкъпе" с парфюм, преди да излезе с вас. Вие също се опитайте да си знаете мястото - като изключим срещите с другия, мястото ви е до половинката. И не бива непрекъснато да се чудите как да влезете в банята или в интернет незабелязано, само за да кажете на любовника, че ви липсва.

Общо взето, не позволявайте да се влюбите - не го позволявайте нито на себе си, нито на него. Направо се изненадахме колко бе лесно да го напишем! До болка ни е известно обаче, че на практика този съвет съвсем не е лесен за изпълнение. Затова все пак ще преминем на точки от 2 до 10 - те ще бъдат необходими на онези от вас, които са склонни да се увличат, да се потопят твърде дълбоко в удоволствието от изневярата и да забравят, че трябва да се съобразяват с много неща.

2. Обаждания и съобщения
Независимо дали говорим за телефона, електронната поща, или някоя социална мрежа - желателно е да се разменят възможно най-малко такива. И то без чувствено съдържание. Ако пеперудите в стомаха ви пърхат толкова силно, че ви е трудно да ни послушате, изпълнете поне това: трийте всички съобщения и доказателства за обаждания ВЕДНАГА! Дори и да са защитени с пароли, които партньорът ви не знае. Винаги има опасност да застане пред вас неочаквано, нещо да провокира бурните му подозрения и тогава единственият начин да го успокоите ще бъде да му покажете нагледно, че уж няма от какво да се притеснява. Не си заслужава да се лишавате от тази възможност само, заради желанието си да пазите някакви електронни думи от любовника си за спомен. Що се отнася до обажданията от самата ви законна половинка, може би е най-добре изобщо да не ги приемате. Лесно можете да се оплетете в разговор, който водите от "местопрестъплението". А ако говорите след като всичко е свършило, трудно някой може да докаже, че твърдението "Не съм си чула телефона" не е вярно.

3. Парфюм
Не се изкушавайте да облечете дрехата втори път, защото ви е приятно да усещате аромата на любимия. Напръскайте се с вашия си парфюм, преди да се приберете. И от вратата, вие отивате направо в банята, а тоалетът - в пералнята.

Ако с любовника си ходите на хотел, се изкъпете хубаво след като правите секс. Но само с вода! В противен случай рискувате официалният ви партньор да надуши, че преди да се приберете сте си взели душ с непознат за него сапун.

4. Смучки
Както вече казахме, съветът ни е да забраните по тялото ви да се оставят подобни неща. Но ако усещате в любовника си "вампирски" (или тийнейджърски) наклонности, ако самите вие не искате да спирате моментите на хищна страст, започнете да носите шалчета като аксесоари редовно. Купете си няколко. Така половинката ви няма да се усъмни, ако само в един-единствен ден му се появите със замаскирана шия.

Разбира се, не можете постоянно да стоите с шалче на врата, да не говорим, че смучките могат да се намират и по други части от тялото. Ето как да се отървете от тях възможно най-бързо: взимате изстудена лъжица, разтривате червеното, синьо или лилаво място в продължение на 5 минути, след това го разтривате и с чесън. Повторете упражнението и след няколко часа. Междувременно можете да намажете смучката и с паста за зъби, маска от хума или препарат с алое. Чували сме и за вариант със сребърен или златен пръстен, но не знаем дали действа.

5. Фон дьо тен, пудра, червило
Погрижили сте се по дрехите и кожата ви да няма следи от "незаконните" ви интимни преживявания. Но погрижихте ли се любовникът ви също да си няма такива проблеми? Не забравяйте, че ако той бъде заловен, това може да прерасне в скандал, който ще засегне и вас. Затова не си правете експерименти, ами внимавайте самите вие да не го дерете, смучете или цапате с козметичните си продукти.

6. Презервативи
Използването им е задължително. В противен случай рискувате да се сдобиете с "белези" на изневярата под формата на полово предавани проблеми. За забременяване дори не ни се иска да споменаваме. Категорично - като ще изневерявате, нека поне бъде с предпазни средства! Но не забравяйте да изхвърляте касовите бележки веднага след купуването им, както и опаковките - веднага след употреба.

Ще добавим, че ви съветваме и да не използвате кондоми от кутийките, които сте си взимали заедно с официалния партньор. От опит знаем, че някои болни мозъци са способни не само да броят колко презерватива остават в кутийката, но и да си запишат серийните им номера - да не би да ги подмените.

7. Емоционалните признаци
Ако сте се влюбили в човека, с когото прелюбодействате, вероятно ще бъдете склонни да проявявате разсеяност, нервност и да гледате в точки, докато сте с партньора си. Ще отбягвате компанията му. Може би ще се опитвате да отклоните и всичките му опити да прави секс с вас. Всичко това е разбираемо, влизаме ви в положение, но все пак ще ви посъветваме да се опитате да преодолеете тези нагласи. Не е невъзможно да се настроите така, че да ви бъде приятно и времето, прекарано с добрата стара половинка. Да ви бъде приятен и сексът, правен с добрата стара половинка. Така тя ще се чувства удовлетворена от отношенията ви и вероятността да заподозре каквото и да било е значително по-малка.

8. Facebook
Eх, тези социални мрежи! Не стига, че сами по себе си предразполагат към изневери, но и правят разкриването им много по-лесно. Но няма да бъде толкова лесно, ако освен правилата за съобщенията, спазвате и следните 2 съвета:
- Внимавайте да не бъдете щракнати и "тагнати" в компрометиращи снимки!
- Не слагайте на стената си статуси, картинки и песни, свързани с начина, по който се чувствате! Първо, половинката ви може да забележи и да се усъмни, че нещо се случва в сърцето ви. Второ, любовникът може да "хареса това" и тази дейност също да бъде забелязана.

9. Бельо и обезкосмяване
В началото на отношенията ви с новия мъж, вероятно ще ви се иска всеки път да бъдете с различно съблазнително бельо и съвършено обезкосмени. Ако преди това обаче не сте полагали чак такива редовни усилия за пред партньора си, внимавайте! Може да се усети. Имате два варианта: или да се самоуспокоите, че любовникът ще бъде възхитен от вас, дори и да му боцкате малко, или да не се събличате пред него твърде често.

10. Пътуване
Ако с любовника ви планирате да се оттеглите за романтични изживявания в провинцията, и то с вашата кола, не забравяйте за километража. Мъжът ви може да е способен да го проверява, така че вземете необходимите мерки да не ви хване!

http://jenite.bg

7 начина умно да контролираме мъжете

Пет причини, поради които жените хлътват встрани

Виртуална изневяра

Кои зодии изневеряват най-много

10 причини жените да изневеряват

Изневяра по взаимно съгласие?!

ТОП 5 на зодиите, които изневеряват най-често

Доказано! Жените изневеряват повече от всякога

Жените изневеряват повече и го крият по-успешно

Как да лъжем изкусно

СКЛОННА ЛИ СИ ДА КРЪШНЕШ? ТЕСТ

Анатомия на изневярата

Кога тя е най-лесна

Мъжете: Ако е с друга жена, може

Изневерявате ли му?

ЕЛАТЕ В ГРУПАТА ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - властl

 


Сходни връзки

10-те златни правила на успешната прелюбодейка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди