изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:02 EET
Вагинална маска е новата мода    
Любопитно

Нарича се "vajacial" и уж помага в борабата с пъпчиците и обърнатите косми след епилация



Американците не се славят като най-големите почитатели на пълното обезкосмяване "там долу". В обществото им до голяма степен битува мисленето, че премахването на целия "храсталак" (bush), както го наричат в неофициална среда, е характерно за проститутките.

За сметка на това обаче, именно земите от другата страна на Атлантическия океан са мястото, откъдето идват повечето идеи за иновативни и на пръв поглед странни разкрасителни (или не чак толкова) процедури в интимната област.

Разказвали сме ви, а сигурно и сами сте чували, за т.нар. "vajazzling" - временно поставяне на кристали върху кожата на триъгълника, така че да образуват определена форма. Превърна се в нещо като световна мода преди 3 години, когато сексапилната Дженифър Лав Хюит сподели в телевизионно интервю, че прибягва до този метод на интимно разкрасяване. Разказвали сме ви и за набиращото популярност, отново в Щатите, избелване на вагината със специална "вагинална белина". Тази процедура дори не искаме да знаем какво точно представлява.

Днес обаче научихме за нова мания сред американките - всъщност, тя не звучи чак толкова безумно. Напротив, звучи като добър вариант за борба срещу ужасните пъпчици и обърнати косми, които се получават при много жени след употребата на епилатор, кола маска, или дори самобръсначка понякога.

За новата процедура вече си има специален термин и той е "vajacial" - комбинация между английските думи за вагина и маска на лицето (facial). Въпросният vajacial се състои в 50-минутно глезене и почистване на обезкосмяваната интимна зона. Предполага се, че наистина успява да успокои и разкраси деликатната кожа на това място от нежното женско тяло.

Не звучи зле. И все пак ни се струват пресилени думите на Кейтрин Голдман, собственичка на козметичен салон в Сан Франциско, според която процедурата попада сред "основните нужди" на модерната обезкосмена жена.

Е, чак пък толкова! Да разбираме ли, че животът ни ще бъде прекрасен завинаги, ако просто имаме достатъчно въздух за дишане, вода и храна за консумиране, плюс маска от папая върху вагината си?

Както и да е. Важното е, че според наблюденията на Кейтрин, търсенето на услугата нараства с по 30% всяка година. Очакваме скоро да дойде и по нашите географски ширини.

http://jenite.bg

Рецепта за неустоима визия на плажа

Наша красавица съди US модна агенция

Устата е нещо свято. При оралния секс активният партньор е презрян за разлика от пасивния

В Ню Джърси забраняват епилацията тип "прашки"

10 закона на сексбомбата

Златка: Спала съм само с 10 мъже, всички са заможни

ВИТОМИР: ИЗНЕВЯРАТА Е НЕОБХОДИМО ЗЛО

 


Сходни връзки

Вагинална маска е новата мода | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди