изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 17:39 EEST
НАБЛЮДАВАНО Е НЛО НАД „БАЛИК”    
ЛюбопитноОколо 21:25 часа на 11 април 2013 г. жители на кв.Балик в Добрич наблюдавали странно огнено кълбо. НЛО-то се движело сравнително бавно и затова свидетелите успели дори да направят и снимки. За това съобщава сайтът на българските уфолози UFO.BG, като се позовава на сайта http://dobrudjadnes.com.

 Хората твърдят, че наистина става дума за НЛО. На въпрос дали не е било самолет, те поясняват, че не може да е, защото формата му била кръгла. Тялото се движело бавно, докато в един момент сякаш експлодирало и изчезнало.

НЛО е наблюдаван от множество хора, имало е и деца, които са се уплашили. Малчуганите, дали от видяното или повлияни от коментарите на възрастните, или от филмите с подобна тематика, разказали изключително въодушевено историята.

НЛО не за първи път се наблюдава над Добрич, пише сайтът. В същата статия се припомня още и за случая от лятото на 2011 г. , когато тогава 56-годишния Николай Александров, пазач нощна смяна,  видял да кръжат две светещи огнени кълба с големината на пълна Луна.

Изследователите от клуб “Търсачи на алтернативни форми на живот” като част от Мрежата на обединените български уфолози са се свързали с очевидците от квартал „Балик” и предстои допълнително проучване, съобщава още сайтът. НДТ

 

 


Сходни връзки

НАБЛЮДАВАНО Е НЛО НАД „БАЛИК” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди