изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:16 EEST
Той й изневери с теб… а сега какво?    
Любопитно Темата за изневярата ти е до болка позната, нали? Колко пъти си разговаряла с приятелките си, с часове и сте разнищвали вечния проблем. Тази какво каза, онази какво направи, изпрати му sms, обади му се посред нощ. Понякога стигаш дотам, че започваш да се самонавиваш и дори незначителните подробности превръщаш в сигурни знаци, че той си има друга.


Но има един аспект, за който никой не се замисля и не коментира. Какво, ако жената, с която той изневерява на гаджето или съпругата си не е такава за каквато я мислиш? Ами, ако тя е съвсем нормално и дори симпатично момиче, а може би е някоя като теб? Нека си го признаем, не всеки е 100% свободен, когато срещне любовта на живота си. Големият въпрос, обаче е: aко той е изневерил на някоgo с теб, можеш ли да му имаш доверие, че няма да направи същото и на теб?

Кръговрат

Да, наистина не е хубав знак, ако мъжът е склонен към изневяра. Това определено е жълта светлина, но не винаги означава, че следващата му връзка е обречена. Понякога именно кривwането от “правилния” път води до по-щастливи отношения.

Не винаги мъжете изневеряват, защото са заклети женкари, напротив. В доста от случаите просто им липсва увереност в собствения им любовен живот. Дори във връзката, в която са нещата да не вървят добре, те преглъщат, чувстват се потиснати и остават с човека, единствено, защото нямат кураж да се разделят и да поемат по пътя си сами. Това ги подтиква към изневяра, когато намерят някого, които да ги разбира и уважава, така както половинката им не прави.

Каквато и да е причината, заради която той е изневерил с теб, ако по това време не е бил сгоден или женен, твоите колебания относно последвалата ви връзка отчасти се разсейват. Може би основната причина, един човек да не се жени за друг е, че не е убеден, че иска да прекара остатъка от живота си с него. В този случай това е добре за теб, защото той очевидно е имал своите колебания още преди ти да се появиш на фронта.

Въпросът, обаче стои по съвсем друг начин, ако той е бил женен. В емоционален план това означава, че той не уважава сериозните отношения и не би могъл да се посвети изцяло на един човек, което подсказва, че можеш да очакваш и с теб да се случи същото.

Да продължиш напред

Тревожиш ли се постоянно за бъдещето на вашата връзка? Би трябвало. Бъди внимателна. Това че той й е изневерил с теб, не означава автоматично, че и на теб ще изневери, но винаги имай едно на ум. Спечелила си една битка, но това не те прави победителка във войната. Бъди нащрек, не се отпускай. Колкото по-бързо той приключи с предишната си връзка, толкова по-добре. Само след това ти ще имаш възможност да започнеш на чисто с него. Затова направи всичко, за да го отдалечиш максимално от бившата. Приятелските отношения с нея са напълно забранени. Не си мисли, че това, че я е оставил означава, че не може пак да се върне при нея.

Нека връзката ви се развива бавно. За да си сигурна, че няма да се влюбиш безнадежно и да останеш излъгана и наранена се постарай да изчакаш. Не се хвърляй безразсъдно в нещо, което е нестабилно и не е сигурно дали ще издържи. Изчакай месец-два преди да навлезеш сериозно в живота му. А преди това опитайте да се опознаете. Ако си дадете време, шансовете нещата да потръгнат са доста по-големи.

Поговорете си за това, колко е важно да бъдете честни един към друг и да си вярвате. Нека той знае, че може да разчита на теб за всичко. Накарай го да бъде откровен за чувствата си – били те позитивни, или негативни. Също така е важно да ти вдъхне увереност, че можеш да си сигурна в него, когато ти каже, че излиза с приятели за по питие или закъснява в работата.

Важни са действията му, те ще ти разкрият дали можеш да му вярваш. Ако той ти покаже, че се е научил от грешките си, връзката ви има потенциал. http://nie-jenite.com

cosmopolitan.bg

ВСИЧКО НА ТЕМА ИЗНЕВЯРА

 


Сходни връзки

Той й изневери с теб… а сега какво? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди