изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:51 EET
Секс пози за бърз оргазъм    
Любопитно Когато става въпрос за оргазъм, не бива да допускате ситуациите, в които „почти“ да ви се случва. За да не се стига дотам, аз съм се погрижила да ви представя две пози, които ще доведат до бързи положителни резултати с малко усилия(всеки за това се бори, нали?

При тези пози, възможността да се достигнат G и С точките ви ще бъде далеч по-голяма, отколкото при други.

 

Секс осморка
Еротични инструкции:
 
Легни на пода по гръб, с две възглавници под дупето си. Придържай коленете си леко присвити, а краката разтворени широко. Ръцете ти трябва да придържат тялото му. Нека партньорът ти да проникне в теб от най-високия възможен ъгъл, поставяйки ръцете си от двете страни на главата ти. Нека той прави осморки с таза си, така че да почувстваш добре движенията му. Запомни, че ключът към успеха се дължи на осморките!
 
Защо ще ти хареса:
 
Защото така се удвоява удоволствието от докосванията на пениса му, който с въртеливите си движения докосва най-чувствителните ти точки, както вътре във вагината ти, така и клитора ти.
 

Еротична седалка

Еротични инструкции:

Нека партньорът ти седне на пода, с крака, изпънати напред. Той се обляга леко назад, на ръцете си за опора.Сядаш обърната с гръб към него, с крака от двете страни на бедрата му. Ходилата ти са стъпили на пода, а коленете са сгънати. Стискай мускулите на таза си, а той нека прави леки в ъртеливи движения със своя таз.
 
Защо ще ти хареса:
 
Когато си отгоре му е трудно да се достигне G точката, но обърната по този начин, контактът му с нея е наистина пряк и възможността да я докосне е голяма. Междувременно, той може да захапва вратлето ти, или да докосва други ерогенни зони .

http://www.zajenata.bg/

 


Сходни връзки

Секс пози за бърз оргазъм | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди