изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:22 EET
Съпруга напила двама непълнолетни с водка и ги изнасилила, други трима гледали    
Любопитно 42-годишна омъжена жена от Флорида е арестувана от полицията, след като е правила секс с двама тинейджъри – на 13 и 17 години -, докато други три деца гледали половия акт. От офиса на шерифа на окръг Сарасота съобщиха, че срещу Джанин Шимандейл от Брадентън са повдигнати четири обвинения в разврат и две обвинения в подпомагане на престъпление на непълнолетни.

 Сексът е станал миналия месец. Според детективите, Шимандейл е правила секс с двете момчета на 11 март, докато се грижела за къща в Сарасота по време на Пролетната ваканция в САЩ. Сексът бил наблюдаван от друго момче и две момичета. Децата слушали секса и от време навреме надничали, за да видят какво става, казаха от офиса на шерифа.

42-годишната жена също била купила две бутилки водка с вкус на кекс за тинейджърите, според документите от ареста, цитирани от „Сън Сентинел“. „Тампа Бей“ съобщава, че Шимандейл след секса заплашила момчетата, че ще наеме убиец, за да ги умъртви, ако някой проговори за малолетната оргия. В момента тя е в ареста с определена гаранция от 100 000 долара. Тя ще се изправи пред съда на 11 май.

Според профила й във Фейсбук, Шимандейл, родом от Ню Йорк, е омъжена и работи като маникюристка. Бракът й е на повече от 3 години. Съпругът й Том заяви пред „Тампа Бей“, че е напълно потресен от поведението и ареста й. „Объркан съм, нямам си и на идея какво става. Шокиран и натъжен съм“, каза той.

По неговите думи, когато той поискал обяснения от жена си, тя дори не благоволила да му се извини за изневярата.
 


Сходни връзки

Съпруга напила двама непълнолетни с водка и ги изнасилила, други трима гледали | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди