изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:18 EEST
4 трика за по-плътни и сочни устни    
Любопитно Има начин, чрез който само с помощта на продукти от козметичната си чантичка можете да постигнете сочни и плътни устни

Малко жени са надарени по природа със сочните устни на Анджелина Джоли и Скарлет Йохансон. Разбира се, винаги има вариант за хирургическа или козметична намеса, при която с помощта на силикон или пък хиалурон бихте могли да постигнете плътен ефект. За съжаление обаче често сме свидетели на недоразумения, вследствие именно на не дотам успешни интервенции от този тип.

Има обаче начин, чрез който само с помощта на продукти от козметичната си чантичка можете да постигнете сочни и плътни устни. Необходими са ви молив в цвят, идентичен с този на устните ви или пък nude, както и любимия ви гланц или червило.

1. Застанете пред огледало и внимателно огледайте контура и формата на устните си. Изследвайте всяко тяхно ъгълче, за да установите какво според вас липсва и къде бихте могли да нанесете корекции, за да постигнете не само плътен, но и приятен за окото ефект.

4 трика за по-плътни и сочни устни
Тук е моментът да ви припомним, че не трябва да имате нереални очаквания, тъй като в противен случай няма да получите задоволителен краен резултат, а по-скоро един не толкова приятен ефект, напомнящ на началото на 90-те години на миналия век.

2. С леки и плавни движения започнете да очертавате устните с молива, започвайки от така наречената арка на купидон, т.е. извивката на горната устна, разположена под носа. Надграждайте, но в никакъв случай не излизайте съвсем от естествента си линия, за да не получите ефекта от горните снимки.

4 трика за по-плътни и сочни устниThinkstock/Guliver

3. След като сте очертали контура по желания от вас начин, запълнете и самите устни с молива. Така ще получите равно платно, без видими разлики.

4. Продължете с плътен слой от любимото си червило или гланц. Много внимавайте да не излезете дори и с милиметър от вече очертания контур.

4 трика за по-плътни и сочни устниMarie Claire & Dolce&Gabbanahttp://jenite.bg
 


Сходни връзки

4 трика за по-плътни и сочни устни | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди