изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:26 EEST
Ботокс – кои звезди се подмладяват с него?    
Любопитно В грижата за това да изглеждаме по-добре и да прикрием неизбежните белези на възрастта, прибягваме до различни методи. Достатъчни ли са всекидневните грижи, които полагаме и посещенията при козметик? Иновативни методи ни изкушават да пробваме, без да се замисляме какви последствия биха могли да доведат след себе си.

Инжектирането на различни филъри все още е най-бързият начин за прикриване на вече появилите се тук-там бръчици. Специалисти работещи в областта на естетичната грижа ни съветват да се информираме добре за продукта, който сме избрали да поставим на лицето си. Не се доверявайте на случайността, това може да е опасно за здравето Ви, а пораженията могат да бъдат необратими.

„Добър приятел“ на известните личности и не само, е познатият ни Ботокс. Използвайки го в борбата с годините, не трябва да забравяме, че неговият ефект е краткотраен. В зависимост в коя част на лицето е поставен – около очите, брадичката, около носа, челото, ефектът се задържа от 3 до 12 месеца. Поставя се чрез инжектиране. Процедурата, която трае не повече от 30 минути може да предизвика лек дискомфорт. След интервенцията е възможно да се появят леки зачервявания или синини, които отминават до няколко дни.

В звездните среди мненията за ботокса са противоречиви. Някои все още са „пристрастени“ към него. Ето имената на някои от тях, които ползват или вече са се отказали от „услугите“ му :

Джени Макарти – Русокосата красавица посещава на всеки два месеца своя доктор, наричайки ботокса „страхотна малка тайна“.

Ванеса Уилямс, добре позната от сериала „Грозната Бети“ с напредване на възрастта става все по-красива. Споделя, че инжектира ботокс, но пестеливо.

Линда Еванджелиста - невероятна! Неслучайно красивата канадка е рекламно лице на редица марки за козметични продукти, но и тя не крие намесата на ботокса.

Секси е да си без бръчки и това го виждат всички. Ким Катрал също е пробвала ботокс. И защо не! Звездата от „Сексът и градът“ минава 50-те и въпреки това изглежда невероятно.

Дженифър Анистън определено не е от привържениците на ботокса. Не отрича, че е пробвала неговото действие, но ограничението, което се постига в мимиките и твърдостта, която усеща на лицето си я отказали от повторно инжектиране. Дали е истина само можем да гадаем.

Дали ще изберем ботокс, друг филър или пък не, нека не забравяме, че в красотата се крие и доза умереност. Всичко, което минава границата на естетиката тежи.

http://www.az-jenata.com

55-годишна проститутка-поетеса побърка литератори и съседи

Вижте жената с най-големите устни! (Видео)

Жени към пластичния хирург: Искам като котка!

СТИГНА И ДО УСТНИТЕ- ЕКСПЕРИМЕНТАЛНАТА ПОРЕДИЦА КОРЕКЦИИ НА НАТАЛИЯ ГУРКОВА

ФЪРГИ ОТ BLACK EYED PEAS Е ГОТОВА ДА СИ СЛОЖИ БОТОКС

 


Сходни връзки

Ботокс – кои звезди се подмладяват с него? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди