изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:21 EET
Убиецът на 12-годишна ученичка спал и с майка й, и с баба й    
По светаВ лондонски съд продължава делото срещу 27-годишния Стюарт Хейзъл, обвинен в убийството на 12-годишната Тиа Шарп, която той изнасили и задуши. Окървавеното тяло на момиченцето бе намерено след седмица на издирване на тавана на престъпника, който вчера призна своята вина, пише в. „Дейли Мейл“.

В хода на разследването по делото бе установено, че Хейзъл е имал сексуална връзка с майката на убитото момиче, Натали Шарп, както й с баба й Кристин Бикнел, която е работила като барманка в бар в Лондон.

И двете жени имали безгранично доверие на престъпника и му позволявали да живее в техния дом и да общува с малката Тиа, която е обожавал Хейзъл.

Нито една от жените не е подозирала, че Хейзъл е маниак на тема детска порнография. В хода на обиска на дома му следователите са открили в компютъра му голям брой снимки с деца, извършващи полови актове. Престъпникът обичал най-много извращенията с малки момиченца, приличащи на Тиа – с очила и коса, вързана на опашка. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Убиецът на 12-годишна ученичка спал и с майка й, и с баба й | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди