изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:28 EET
Как да станеш секслъвица    
Любопитно Нашият постоянен консултант, сексологът д-р Симеон МОНЕВ, ще помогне на жените да станат по-активни в леглото.

Често става така, че преди сватбата девойката е била сексуално активна и разкрепостена, а след това цялата й активност сякаш пропада някъде... За много жени официалният брак е като вечен пътен билет. А за мъжа е толкова важна инициативата на партньорката му! Все пак не се е оженил за кукла...

- Това е много сложно - изведнъж да вземеш да станеш активна. Разбира се, не всяка жена може да обуе кожени бикини и да танцува стриптийз пред погълнатия си от някой футболен мач съпруг... Но ако се започне от малкото, всичко е възможно.

Правило първо: Кажи си: “Аз сама!”

Най-пасивните жени обикновено живеят с добрите мъже. С онези, които поемат върху себе си всички семейни проблеми. Те са като каменни стени, които защитават, купуват продукти, правят ремонт, водят преговори с пазачите на вилата и учителите на децата. След известно време такива отношения се превръщат в театър на абсурда - жената вече не е в състояние да си избере сама дори дамски превръзки и прах за пране. И винаги пита съпруга си каква поза да заеме при полов акт. И това е гибел за любовта. Защото послушната в леглото жена омръзва.

Запомни:
ако жената очаква инициатива от мъжа и лежи като дърво, той ще се държи с нея като с дърво. А в онази, която проявява активност, той вижда любима и неповторима, чаровна и привлекателна партньорка.

Изводи:
още от днес започнете да вземате самостоятелни решения. Започнете от малкото: покупки, подаръци, избор на филм, на радиопредаване, на туристически маршрут. Хрумнаха ли ви вече идеи в областта на секса? Тогава предложете ги на съпруга си!

Правило второ: Преобличайте се!

Докато още съблазнявахте бъдещия си съпруг, краката ви сами ви водеха в магазините за луксозно бельо, а ръката ви посягаше към най-сексапилните дантелени бодита, нали? И купувахте на поразия стрингове и бикини, танго и други видове интимно бельо, чиито названия така и не запомнихте. Какво значение как се наричат! Вие знаехте, че любимият ви ще се възхити и възбуди! Искаше ви се той да ви се любува в различно бельо. Представяхте си, че сте неговата манекенка!

...Впрочем кога за последен път сте си обновявали гардероба? Нима мислите, че разнообразието вече не е нужно на никого?

Запомнете:
мъжете са прекрасно осведомени за това, че дамското бельо е най-различни модели. Телевизията им пълни очите с куп хубавелки, въртящи дупета пред огледалото и тананикащи: “Превръзката е абсолютно незабележима!” (какво значение има, че е незабележима, когато въпросът не е в превръзката - нея може би изобщо я няма, просто дупето е апетитно, а бикините са прекрасна гарнитура към него!). И на всеки мъж му се иска да помачка в собствените си ръце тези прекрасни безтегловни парцалчета.

Изводи:
ако не искаш твоят благоверен да пипа прекрасни бикини върху чужди дупета, ще трябва лично да се сдобиеш с такива. Без да се претеснявате, помолете продавачката да ви покаже най-еротичното и най-разнообразното. Ако ви попита какъв модел предпочитате, мълчете като шпионин.

Правило трето: Просто покажи...

Мислите, че да демонстрирате активност е нескромно. При това никога не сте го правили - и как можете да го направите сега, след десет години съпружески живот? Ами ако мъжът ви попита откъде сте научили това? И изобщо той, мъжът, трябва да е лидерът в постелята.

Запомнете:
от своите собствени действия жената се възбужда много по-силно, отколкото от действията на партньора си. Затова заплюйте оня, който казва: “Лежи си, миличка, аз ще направя така, че да ти е приятно, и от това и на мен ще ми стане хубаво...” Егоист! А вие не искате ли да направите на него нещо приятно, от което да ви стане още по-хубаво!

Изводи: притеснявате се да започнете? Е, поне вземете и пуснете някой еротичен филм. Не сте длъжни да правите това, което правят момичетата на екрана. Самият факт, че сте пуснали този филм, е ваша победа и първа крачка по пътя към пробуждането от сексуалната семейна летаргия. http://www.blitz.bg

Мариана Попова съвсем полудя от липса на секс!

Светлана Василева: Предлагали са ми пари за секс

Викат линейка зарази здрава секс тройка

Ивана се натиска с охраната на Азис в нов анти-СПИН клип

Бременната Кардашиян – една истинска дебелана!

Линдзи Лоън гола в “Плейбой” /18+/

Светската лъвица Ким Кардашиян се омъжи

Вики Петрова любовница на Мишо Бирата?

 


Сходни връзки

Как да станеш секслъвица | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди