изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:24 EEST
Шок и ужас: Двама отрязаха с мачете главата на минувач в Лондон, полицайка ги застреля    
Ред и сигурностДвама души бяха простреляни в Лондон от въоръжена полицайка след като отрязаха с мачете насред улицата главата на минувач пред очите на дузина очевидци. След убийството те започнали за размахват ножове и срещу нея. Тя открила огън, след като извадили и пистолет, съобщава “Дейли Мейл”.

Според радио ВВС жертвата е бил срочнослужещ войник, а мястото на нападението било близо до казармите в Уулвич, Южен Лондон. Обстоятелствата около инцидента още се изясняват. Не са известни и причините за убийството.

След като били застреляни, у нападателите открили още ножове, пистолети и дори пушка. Единият от тях починал на място, другият се намира в болница, твърди се, че състоянието му е стабилно. Навярно след като го разпитат, ще се разбере защо са нападнали човека.

Свидетел на ужасяващата случка, назован като Джеймс, разказва, че двамата чернокожи нападнали младата си жертва с ножове и сатър. “Те кълцаха нещастния човек, буквално,” каза той пред ВВС. Едва сдържайки сълзите си, Джеймс каза пред камерите, че те продължили да кълцат дълго след като младежът бил вече мъртъв. “Те очевидно бяха полудели. Бяха като животни. Извлачиха тялото му от тротоара до средата на улицата и го оставиха там,” продължи очевидецът.

32-годишният Хюсеин също станал свидетел на убийството и прострелването на двамата след това. “Не знам дали са мъртви, откараха ги с хеликоптер. Покриха бялото момче с одеало. Не мога да повярвам какво видях,” казва той. Говорител на градската полиция съобщи: “Нашите служители са били повикани в 2,20 следобед на улица “Джон Уилсън”. Това е бил първият сигнал за нападението.”

А Боя Дий пише в Туитър: “Оооо Божеее!!!! Току що видят как отрязаха главата на човек пред очите ми! И как само ги очистиха ченгетата! Беше жена полицаят, който започна да гърми! Виждал съм какво ли не, но това е в топ 3. Беше като на кино.”

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Шок и ужас: Двама отрязаха с мачете главата на минувач в Лондон, полицайка ги застреля | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди