изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 00:28 EEST
Учителка изнасилила 14-годишен пред черква, дни по-късно посяга на друг    
По светаУчителка от училище в Уисконсин е обвинена в изнасилване на двама ученици в рамките на по-малко от седмица. 28-годишната Меган Гарланд е обвинена в сексуално посегателство, след като 14-годишно момче съобщава за секса, твърдейки, че преподавателката по наука в гимназия Месмер му е правила орална любов на 23 май.

Според жертвата, сексът е станал на паркинг до черква и училище. Нито Гарланд, нито жертвата имат пряка връзка с училището. Те са се намирали в него, за да участват в някакво събитие, което се провеждало в учебното заведение. В понеделник, 15-годишен ученик от гимназия Месмер съобщи, че 28-годишната преподавателка също е злоупотребила сексуално с него, съобщава „Милуоки Уисконсин Джърнал Сентинел“. Случаят е отнесен към районната прокуратура. Предстои тя да реши, дали срещу Гарланд ще бъдат повдигани обвинения. В изявление на гимназията, представители на заведението казват, че са силно притеснени от твърденията за постъпките на Гарланд. Според жалбата на една от жертвите, случаен минувач е видял кола със „замъглени“ прозорци да се клати на паркинга пред гимназия Дестини на 23 май. Той е отворил колата и е видял в нея 28-годишната даскалица да прави секс с тинейджъра. После той затиснал Гарланд в колата и се обадил на полицията. Бащата на 14-годишният потвърди показанията на очевидеца. В случай че бъде осъдена, Гарланд е заплашена от до 40 години затвор и глоба от до 100 000 долара. Майката на съученик на жертвата Дий Бърт разказа за месната телевизия TMJ4, че е чула децата да си говорят, че учителката взима техни връстници да го вози с колата си.
© blitz.bg

 


Сходни връзки

Учителка изнасилила 14-годишен пред черква, дни по-късно посяга на друг | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди