изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 18:39 EEST
Спонтанният секс бил отживелица    
ЛюбопитноНякои казват, че спонтанността е подправката на живота, но мнозина не биха се съгласили, когато става дума за секса. Над половината британски двойки казват, че по-скоро биха планирали кога да правят секс, отколкото да оставят романтичният момент да дойде сам. 80 на сто от двойките, които планират кога да правят секс, казват, че това е подобрило сексуалния им живот.

Основната причина двойките да планират предварително кога да се отдадат на любовни ласки е желанието им за редовен секс. Мнозина от анкетираните заявили, че сексуалният им живот е замрял в миналото и за да поддържат здравословно ниво на любовния си живот, те биха планирали предварително.

Други причини за планирането са натовареният работен график и опитите за зачеване, които често изискват сериозно планиране.

20 на сто от двойките споделят, че планират сексуалния си живот, така че да са в настроение, когато настъпи моментът. Две трети от жените искали да подобрят външния си вид преди секса, а мъжете заявили, че се готвели за секса като не ядели и не пиели прекалено много.

Дали загубата на спонтанност означава и загуба на магията? Две трети от двойките не мислят така, като дори заявяват, че планирането подобрило секса.

\"Сексуалният живот е нещо много лично за всички двойки и независимо колко е страстен, той лесно може да се превърне в рутина. Ако следването на график е добро за вас, тогава защо не? Всичко, което работи за вас като двойка и поддържа огъня във връзката, е добро, но просто внимавайте да не напишете графика някъде, където любопитни погледи могат да го открият\", съветва Сара Бейли от сайта ukmedix.com, който осъществил изследването. http://fina.bg

Еротика/Erotica

 


Сходни връзки

Спонтанният секс бил отживелица | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Спонтанният секс бил отживелица
Автор: Anonymous да 2013-06-03 @ 18:31 EEST
Наистина не е като едно време. Аз лично го планирам винаги да е след баня. :)))))))))))))

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди