изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 16:10 EEST
Черната пантера си отмъсти на „Мис Китай“ за Доронин    
Мис & Мистър Светът на модната индустрия и любителите на светски сплетни обсъждат с пълна сила супермоделката Луо Зилин и крахът на нейната кариера. Китайката бе уволнена от агенцията, в която работеше, за „неетично поведение“. Под това се разбира романът й с руския милиардер Владислав Доронин.

Луо Зилин се радваше до скоро на невероятна кариера, „Мис Китай“ бе боготворена от половин милиард китайци, а модата на източния колорит й отвори вратите към света на висшата мода. Chanel, Gucci, Armani, Versace, Cartier с удоволствие я правеха свое лице. Зилин можеше да стане втората Наоми Кембъл, и в известен смисъл тя дори и стана. Но последствията се оказаха катастрофални.



Намеси се любовният фактор. Избраник на Зилин стана не някои си рибар от провинция Гансу, а руският богаташ Владислав Доронин, известен в бизнескръговете като успешен предприемач, а в по широкия свят като човекът, който почти пет години излизаше с черната перла Наоми.

Той й подари луксозни жилища, в които спокойно можеше да бъде разместена рота войници, а тя го въведе в света на Холивуд. Доронин и Кембъл дори говориха за скорошна сватба, но нещо не се получи.

Отношенията между двамата охладняха, а папараците хвърлиха бомба, На снимки, направени на Ибиса, 50-годишният Доронин страстно се прегръща с 25-годишната Луо. Уж нищо кой знае какво не се бе случило, но модният свят настръхна в слух.

Друга моделка, приятелка на Лом, сега вероятно бивша: написа в Туитър: „Поведението на Цзълин е шокиращо и мерзко, никога книгата не трябва да бъде съдена по корицата“. На свой ред ръководството на агенцията й разпространи прессъобщение, в което обяви, че договорът с Ло е разтрогнат заради непрофесионално поведение и нарушаване на трудовата етика.

Скандалът стана още по-лют и заради това, че красивата китайка бе вкарана в бизнеса не от кой да е, а именно от Наоми Кембъл. Правейки Луо свое протеже и приятелка, черната пантера не й прости удара. http://www.blitz.bg

Китайката Вън Сяю Yu Wenxia е новата “Мис Свят”

Мис Свят 2008 задържана като терорист

Рускиня стана Мис Свят 2008

23-годишната Мис Китай стана Мис Свят 2007!

 


Сходни връзки

Черната пантера си отмъсти на „Мис Китай“ за Доронин | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди