изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:51 EEST
Ася Петрова: Не съм заплашвала никого заради Цветан Цветанов    
Ред и сигурност"Не е редно да говорим за обвинения към мен, обвиненията се повдигат от прокуратурата. Срещу мен има клеветнически твърдения", каза зам.-главният прокурор Ася Петрова за Нова телевизия във връзка със слуха, че тя е "разпъвала чадър" над бившия вътрешен министър Цветан Цветанов.


"Досъдебното производство срещу Цветанов не попада в моя ресор. Аз не познавам доказателствения материал и не зная кои са прокурорите по това разследване. Категорично заявявам, че не съм заплашвала тези прокурори, които и да са те", твърди тя.

"Знам кой стои зад тази компроматна война, но няма да назовавам имена. Ще направя това, когато разполагам с доказателства и мога да ги представя пред обществото. Ще си позволя да уточня, че тази атака стартира още по време на работата ми по делото "Килърите", малко преди да стартират пледоариите и моята обвинителна реч. Сега тази кампания отново се активизира. Свързвам това с новата ми длъжност", коментира зам.-главният прокурор.

"Посланието на тази атака е: "Не работете. Ако работите, системно ще бъдете обект на такива атаки, ще бъдете хулени непрестанно", добави Петрова.

"Съпругът ми е притесняван по телефона. От няколко дни забелязах, че съм следена. Записах номерата на въпросния автомобил и ще сигнализирам полицията", обяви тя.

Петрова бе категорична, че ще потърси правата си по съдебен ред. Тя призова авторите на твърденията да застанат пред обществото с имената и лицата си.

"Аз ще работя в рамките на закона и клеветите няма да ме спрат", заяви зам.-главният прокурор.

Петрова е категорична, че позицията й е предложена лично от главния прокурор Сотир Цацаров, с когото имали сходни виждания за работата на прокуратурата. Тя уточни, че е работила добре и с бившия вътрешен министър Цветанов. http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Ася Петрова: Не съм заплашвала никого заради Цветан Цветанов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди