изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 23:35 EEST
По-големи гърди с помощта на крем    
Любопитно На британския пазар бе лансиран крем, за който се твърди, че доказано увеличава бюста

Козметична революция избухна във Великобритания, след като на пазара бе пуснат крем от изцяло органичен произход, за който се твърди, че доказано увеличава бюста с 10 сантиметра за 6 седмици.

Чудото на козметиката е производство на фирмата Orico, а търговското му наименование е Full Bust Elixir. Приготвен е на базата на смола, извлечена от кората на екзотичното индийско дърво Commiphora wightii, а цената му се равнява на 27 британски паунда, предава Daily Mail.

Кремът, който обещава два номера отгоре в размера на сутиена, е тестван от фирмата производител в клинични условия. Констатирано е стягане и регенериране на тъканите на бюста.

Освен това създателите на Full Bust Elixir обещават и премахване на следите от стареене на кожата, тъй като кремът увеличава складирането на липиди в областта на гърдите.

Не всички обаче са убедени в магическия ефект на крема. Сред скептиците попада Роберто Виъл от Лондонския център за естетична хирургия.

\"Тези кремове действат като силни овлажнители, но не вярвам в чудотворния им ефект,\" споделя Виъл. Според него към този момент единствено естетичната хирургия може да осигури на дамите по-стегнати и по-големи гърди. http://jenite.bg

ПО-ХУБАВИТЕ ГЪРДИ СА ТУК

Top erotica Top erotica Patrice Hollis 41 Patrice Hollis

20 Heather Rene Smith Janine Habeck 55J anine Habeck

 


Сходни връзки

По-големи гърди с помощта на крем | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди