изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:10 EEST
Политик призна: Имам секс афера с извънземно, направих му дете    
ЛюбопитноПолитиците често правят изявления, които просто не са от нашата реалност. През изминалите дни обаче градски съветник от Уитби в Западен Йоркшир направи именно едно такова. Саймън Паркис твърди, че е направил бебе на извънземно. Омъженият баща на три деца добавя, че съпругата му се е скарала с него, след като той й признал за аферата с инопланетянката „Кралицата на котките“ и детето им Зака.

53-годишният инструктор по гмуркане твърди още, че прави секс с извънземното четири пъти в годината. „На срещите ние се държим на ръце и аз казвам „готов съм“. След това технология, от която аз не разбирам, ни транспортира в космически кораб, който обикаля Земята. Жена ми научи за това, от което бях много нещастен. Това ми причини известни проблеми. Връзката не е на човешко ниво, затова не я смятам за прегрешение“, казва политикът.

Паркис твърди още, че „истинската му майка“ е 3-метрово зелено извънземно с осем пръста. Според него, хората му се ядосват, защото те самите не са имали подобни преживявания. Политикът е категоричен, че аферата му по никакъв начин не влияе върху работата му и службата на жителите на Уитби.

Саймън също твърди, че има още много хора като него, но те отказват да се разкрият, защото се страхуват да не би да си провалят живота. Той разказа в документалния филм „Изповеди на отвлечен от извънземни“ на Сhannel 4, че за първата му среща с извънземните била, още докато той е бил бебе. Паркис си спомня как те го телепортирали от неговата кошара.

Градският съветник прекарва часове в рисуване на своите извънземни преживявания, защото това му помага да се примири с тях. „След срещите единствено си спомням, как някой ми казва, че никога няма да бъда наранен“, добавя той. „Убеден съм, че извънземните ме наблюдават от близо. И ако нещо страшно предстои да ми се случи, те ще се намесят. Правили са го в миналото“, каза още Паркис. / http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Политик призна: Имам секс афера с извънземно, направих му дете | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди