изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 00:28 EEST
Скандал в Консултативния съвет    
НовиниЛидерът на "Атака" Волен Сидеров предизвика скандал по време на Консултативния съвет по национална сигурност. Националистът поиска обяснение от държавния глада защо крие пари в офшорни фирми. След като президентът Плевнелиев не успя да вземе думата от Волен Сидеров, Бойко Борисов каза, че няма да участва в такъв цирк и напусна заседанието. След това президентът помоли Сидеров да се спазва редът точка по точка, но националистът отказа. Това принуди държавния глава да даде 15 минути почивка, след което съветът ще продължи. В тази пауза юристите на държавния глава ще прегледат правилата, за да се разбере дали президентът може да острани член на съвета.


***********************

Президентът Росен Плевнелиев не само че тъпче сметки в офшорни компании, а и вози с правителствения самолет шефове на компании, които крадат България. Това обяви Лидерът на “Атака” Волен Сидеров преди началото на Консултативния съвет по национална сигурност, свикан от държавния глава. ”Защо не питате президента Плевнелиев защо в правителствения самолет са се возили шефа на “Анубис” и на “Дънди прешърс”, които крадат България. Защо вози в съмнителни шефове на чужди компании”, пита Сидеров.

***********************

Заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност започна с гръмовен скандал. След като лидерът на "Атака" Волен Сидеров посрещна президента Росен Плевнелиев с въпроси за офшорните му сметки, без да му позволява да коментира други въпроси, председателят на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че напуска срещата и излезе от залата.Неочакваното начало принуди Плевнелиев да обяви 15-минутна почивка, като призова през това време юристите да проверят дали поведението на Сидеров му позволява да остане на разговорите. В същото време президентът и останалите участници призоваха задочно Борисов да се върне, за да не обезсмисля Консултативния съвет.

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Скандал в Консултативния съвет | 4 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Скандал в Консултативния съвет
Автор: Anonymous да 2013-06-20 @ 10:14 EEST
Главният прокурор да постанови задължителен психиатричен преглед на Сидеров. Един нормален човек не може да има такова поведение.За поведението на Сидеров има диагноза и тя е ЛУД.
Скандал в Консултативния съвет
Автор: Anonymous да 2013-06-20 @ 10:15 EEST
Лумпена Сидеров да се изпрати в ЛУДНИЦА!
Скандал в Консултативния съвет
Автор: Anonymous да 2013-06-26 @ 07:41 EEST
Прокуратурата да се самосезира за мутринското поведение на Сидеров и платените от него агитки.Предлагам медиите да не го отразяват, все едно той не съществува...Имам чувството ,че някой ден в ефир ще пребие някоя журналистка.Той откачи от многото пари,които получи за услугата,която направи БСП иДПС.Снемам доверието си от Сидеров!
Скандал в Консултативния съвет
Автор: Anonymous да 2013-06-26 @ 09:12 EEST
koга яде кИфтетата с фидоска и бойко не беше луд,а сега полудя???

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди