изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 09:35 EEST
Секс атлас показва къде как го правят /18+/    
ЛюбопитноФренски географи Надин Катан и Стефан Льороа са създали уникален Атлас на сексуалността, в който посочват кои са най-изневеряващите страни на планетата или къде има най-много сексуални посегателства над деца, предаде Франс прес. За създаването на атласа са използвали данни от пет европейски страни и от 1,5-те милиона потребители на сайта Gleeden за срещи на омъжени жени и женени мъже.

Резултатите от работата по Атласа показват например, че Париж е начело на градовете с най-много изневери и че над половината от изневеряващите съпрузи или съпруги са с висше образование, като 22 процента от тях работят в банки, във финансите или в застрахователната сфера.

Атласът показва, че някои страни отдават огромна значимост на секса, докато други не. На първия полюс са Гърция, Полша и Великобритания, където 80 процента от населението мисли, че сексуалните отношения са важни. Според Атласа в Европа британците, шведите и норвежците са най-големи почитатели на еротични играчки.

Спирайки се върху тъмната страна на сексуалното желание, Атласът показва изненадващо, че Швеция, славеща се като страна на равнопоставеността между мъжете и жените, регистрира най-голям брой сигнали за изнасилване (53,2 на 100 хил. жители през 2008 г.).

Това може би се дължи и на факта, че в Швеция юридическата дефиниция на изнасилването е по-широкообхватна, отколкото в други страни.

В Атласа са изброени и страните, които са положили усилия да се справят със сексуалния тормоз над жени на обществени места. В Мексико, Бразилия, Египет и Япония например са открили автобусни линии само за жени.

Проституцията и порнографията също попадат в полезрението на Атласа. Данните в него сочат, че 98 процента от порнографията по света идва от САЩ, а Русия, Унгария и Чехия си споделят останалата част на този "пазар".

В Атласа има и някои изненадващи заключения. Секс търговията има понякога необратими последици за биоразнообразието, например когато става дума за производството на афродизиаци на основата на природни съставки.

Нозорозите например са доста пострадали от тази практика заради вярването, че техните рогове съдържат вещество, което е смятано за мощен афродизиак. Търсенето е толкова голямо, че крадци крадат десетки рогове на носорози от музеи, зоопаркове или други институти в Европа и Южна Африка. http://www.blitz.bg
9 знака, че сте ужасни в леглото
Най-силните афродизиаци извън чинията
Тревогата състарява жените с 6 години
Сексът е удоволствие, а не съпружеско задължение
6 неща, които не знаете за секса!
Какво издава любимата ви секс поза за вас /18+/
Секс митовете, които научава от порното
Секс пози за максимално удоволствие /18 +/
Amanda Cerny 41Jessa Hinton 05Juliette Frette 46
20Amy Varela 2Tina Marie Jordan


 


Сходни връзки

Секс атлас показва къде как го правят /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди