изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 11:33 EEST
Висок или нисък мъж?    
ЛюбопитноКогато избираме по-силната половинка във връзката ни, се водим от социален статус, предпочитаме мъже с тъмна или светла коса, някои дами искат например синеок партньор, гледаме усмивката, дали обувките са чисти и какво ли още не.

Получава се ефектът на фабриката. Сякаш всички там са подредени и ти можеш да отидеш и да избереш подходящия за теб. Но знаем, че не е така и въпреки модела за идеал, който сме си създали, ние се събираме с реални хора, които също като нас не са идеални. Едно изследване например показва как дамите се вълнуват от това дали партньорът им ще е нисък или висок.

Историята познава много големи имена като Наполеон, Берлускони и други, които са имали и все още имат успехи сред жените. Но извън тези изключения истината е, че голяма част от дамите не биха участвали във връзка, в която те са по-високи на ръст от половинката си.

Защо?

Еволюционно погледнато може да се твърди, че високият мъж е считан за по-силен, защото може да осигури препитанието на семейството. В наши дни изследвания, които са проведени в тази посока показват, че високите хора са смятани за по-добре образовани. Високият мъж е приеман като по-успешен в бизнеса, постига по-бързо израстване в йерархията, по-щастлив е, доминиращ, които се смятат за положителни качества. Дамите се чувстват по-защитени.

Но и повечето мъже биха предпочели нежната половинка да е с няколко сантиметра по-ниска от тях. Което веднага поражда въпроса комплексирани ли са ниските мъже от ръста си?

Истината е, че височината не е най-важната, защото всеки един от нас е събрал най-доброто в себе си и никога няма да бъдем напълно щастливи заради височината на партньора ни.

В обобщение на еволюционната теория все пак можем да кажем, че жените биха искали да имат мъж до себе си, който да им даде сигурност и защита, мъж с добри гени, да бъде мил, забавен, интелигентен и може би по-висок от тях.  http://www.az-jenata.com

Вярваш ли в G точката?

Какъв тип любовница сте?

Адреналинката Яна: Правих секс в тоалетната на "Макдоналдс". Правила съм го и в Морската градина

Ваня Рангелова за модата, мъжете и събирането на тен

Жените не харесват щастливи мъже?

Само за мъже: Женската сексуалност

Германките не се свенят от секса на първа среща

Бюстът издава характера на жената

По-големи гърди - по-кратък живот

Формата на бюста определя характера на жената

Характерът на жената се преценява по формата на гърдите й

Джордан: Големите цици са демоде

Адриана Лима завладя подиума в Турция

Правилата на летните секс авантюри

Бойко заедно с Адриана Скленарикова на рождения си ден

 


Сходни връзки

Висок или нисък мъж? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди