изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:30 EET
Първата жена на Плевнелиев - братовчедка на топ бандита Ганята!    
НовиниПървата жена на президента Росен Плевнелиев - Вероника Кавракова, се оказва първа братовчедка Иван Ганчев-Ганята - известен аферист, забъркан в трафик на крадени коли, наркотици, изработка и източване на пари с фалшиви кредитни карти и т.н., разкрива в новия си брой вестник \"ШОУ\". Той излежава в момента 20-годишна присъда в Уганда.

Първата му съпруга е дъщеря на светилото в неврохирургията д-р Кавраков - шеф на отделение в Благоевградската болница. Той е перфектен хирург и завиден перфекционист-темерут като завеждащ отделението.

Единствената му слабост са жените. “Под любовния нож” на “д-р Казанова” обаче минали куп дами. Похожденията на тъста на Плевнелиев докарват съпругата му Милена Кавракова - бивша красавица и учителка по руски език, до психични отклонения. Накрая превъртяла окончателно след безспирните му женски завоевания, разказват техни комшии.

На практика, и първата, и втората жена на Плевнелиев се оказват негови съдружници. Юлияна фигурира в плетеницата с Малтийските офшорки, наред с Огнян Донев, Иво Прокопиев, Цветелина Бориславова, Иван Тодорофф и т.н. Вероника пък се подвизава в Кипърската схема.


ВСИЧКО ОКОЛО СВАТБИТЕ НА ПЛЕВНЕЛИЕВ И ПРИЯТЕЛСКИТЕ МУ ВРЪЗКИ ЧЕТЕТЕ В НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК \"ШОУ\", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА

http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Първата жена на Плевнелиев - братовчедка на топ бандита Ганята! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди