изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:04 EET
Всяка трета жена симулира оргазъм    
Любопитно Сексолозите твърдят, че от всяка интимна връзка ние излизаме с щампи, които използваме в по-нататъшния си сексуален живот. А също и с комплекси, които ни съсипват. Всичко за оргазма.


Ако устата на предишния ви партньор сутрин е миришела така‚ сякаш през нощта е изял умряла мечка‚ дълбоките сутрешни целувки едва ли са любимата ви “закуска”. Ако жената дори веднъж е била обладана въпреки желанието й‚ тя никога повече няма да играе на “сливане”. Ако на новобранеца в армията му е било внушено‚ че мъжете “не лижат”‚ той едва ли ще предложи на приятелката си кунилингус. Негативното сексуално наследство‚ останало от предишните ни любовници‚ не ни позволява напълно да се насладим на изживяванията от новата си връзка. Това сочи опитът на сексолозите.

В какво е проблемът
“Александър имаше проблеми с ерекцията и не можеше да се възбужда всеки ден или поне през ден. Едва успявахме да правим секс по веднъж в седмицата и при това ако той не е уморен. Ако аз се опитам да го предразположа‚ а нищо не се получи‚ той страшно се озлобява. От съжаление за това‚ че той не може, и от собствената си неудовлетвореност, аз загубих всякакво желание да предприемам опити за близост. Но със следващия ми партньор нещата стояха по друг начин. Той ме обвиняваше‚ че не го искам‚ че нито веднъж не съм се опитала аз да го възбудя. Съвсем се обърках: как да му угодя? Но след това като че ли изведнъж се събудих‚ защото в действителност аз самата съм активна и обожавам да възбуждам мъжете. Сега вече всичко си застана на мястото. Той е доволен, аз се държа, както искам.”

Какво да правите
40% от жените поради възпитанието си или по силата на негативния си опит се боят да бъдат инициатори в леглото. За да подтикнете жената към по-голяма активност…

- отначало задайте ритъма на интимните ви отношения‚ например през ден (всеки ден‚ два пъти в седмицата и т.н.)‚ а след това престанете сам да започвате контактите. И на нея няма да й остане нищо друго‚ освен сама да поддържа установения ритъм;
- галете я не само в рамките на сексуалните прелюдии‚ а и просто така‚ за удоволствие‚ защото на жените това много им харесва. Така тя ще започне да проявява активност десет пъти по-често‚ а и вие ще имате право на избор - кога нещата да стигат до секс и кога да се ограничите само с галенето.

В какво е проблемът
“Моята първа приятелка четири пъти е правила аборт. Всеки път я молех да започне да пие таблетки‚ а тя категорично отказваше. Презервативи пък не понасяше и смяташе‚ че аз съм длъжен да се контролирам. Това обаче невинаги се получаваше‚ а след четвъртия й аборт аз въобще не можех повече да правя секс с нея. Най-ужасното е‚ че сега имам друго момиче‚ тя пие хапчета и аз няма нужда да се контролирам‚ но въпреки това не мога да свърша…” В ръка мога‚ в уста мога‚ а вътре - не! Като че ли някой ми завърта кранчето.

Какво да правите
Ситуационната аноргазмия при мъжете след аборт на партньорката се среща в 3-4% от случаите. За да възстановите нормалния сексуален цикъл…

- жената не трябва да насочва вниманието към това‚ дали партньорът й е свършил, или не и не бива да го пита нищо по този въпрос;
- мъжът трябва да ползва презервативи и тогава никой освен него няма да разбере дали е имало еякулация;
- практикувайте комплексни полови актове - отначало орален секс (или мануална стимулация)‚ след това - вагинално проникване.


В какво е проблемът
“Аз веднага заявих на Генади‚ че няма да правим френска любов. Едва след година стана някак неочаквано и се получи нещо възхитително. Изобщо не приличаше на онова‚ което бях изпитала с предишния си партньор. Излиза‚ че членът не мирише на нищо‚ и не се стреми да достигне сливиците ми!”

Какво да правите
И така‚ първият “минетен” опит на вашата възлюбена не е бил много сполучлив. Как да промените отношението й към оралния секс?
- преди близост винаги вземайте душ;
- не проявявайте двигателна активност‚ иначе на жената ще й се стори‚ че с нейната уста заменяте дясната си ръка;
- предупредете я‚ когато усетите‚ че оргазмът ви наближава - не всички жени обичат спермата да попада в устата им и още повече‚ когато им се налага да я гълтат.


В какво е проблемът

По време на мензис моята предишна приятелка ставаше по-скромна‚ дори започваше да се крие под одеялото‚ докато правим секс. А новото ми гадже - обратно‚ става по-отворено‚ повече й се иска секс‚ мастурбира пред очите ми. Аз съм в шок. Не че ми е противна женската физиология‚ но по силата на вродената си гнусливост не успявам да вкарам пениса си “там” през червените дни.”

Какво да правите
Почти 32% от мъжете изпитват предубеждение към половите контакти с жени в мензис и срещу това едва ли може да се направи нещо. Партньорката обаче не бива да се чувства отблъсната‚ затова…
- галете я‚ прегръщайте я‚ целувайте я‚ както винаги /е, може би малко по-внимателно/;
- не се шегувайте на тази тема и не казвайте неща‚ като например: “Значи тази седмица аз съм напълно свободен?”‚ защото партньорката ви може да си помисли‚ че когато е в такова състояние‚ на вас ви е скучно и тягостно.



ЕЛАТЕ В ГРУПАТА ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - властl

В какво е проблемът
“Евгени, още несъвзел се след оргазма, веднага ме питаше: “Е‚ колко пъти успя да свършиш днес?” Ако му кажех истината: “Нито веднъж!”‚ той изпадаше в истерия и започваше да крещи: “Какво не ти харесва у мен? Защо не свършваш?!” Накратко - започнах да симулирам и да лъжа. Когато в живота ми се появи Юри‚ аз по навик изигравах всичко и рапортувах: “Свърших два пъти!”. Но той се мръщеше: “Ама че съм глупак! Как така не забелязах!” Следващия път симулирах по-активно‚ но той дори не обърна внимание на това и продължи да ме гали. Вероятно половин час‚ не по-малко - в общи линии толкова‚ колкото се галя сама. И, разбира се‚ това доведе до истински оргазъм. Чак тогава той се спря. Повече не съм го лъгала...”

Какво да правите
87% от жените поне веднъж в живота си са симулирали оргазъм‚ 38 на сто правят това редовно. За да не прибягва до тази измама вашата партньорка…
- преди всичко‚ не се опитвайте да я разобличавате;
- не изисквайте от нея да достигне оргазъм;
- галете я дълго и самоотвержено‚ докато тя сама не ви спре.
http://www.blitz.bg

Оргазмите удължават живота
Нормален ли е оргазмът ти?
Ползите от оргазма при жените
Кога оргазмът се превръща в кошмар?
Високи токчета – супероргазъм!
Само 8% от жените са равнодушни към оралния секс /18+/
Ана Кендрик се самозадоволява в кино
Няколко съвета за едновременен оргазъм /18+/
Секс пози за бърз оргазъм
10 супер съвета за страхотен секс (за мъже) /18+/
Медицинска сестра изпитва по 100 оргазма на ден
Ерогенните зони, които ни докарват до екстаз
Оргазмът на жените може да се удължи до 4 месеца /18+/
5 бонуса за здравето ви от мастурбацията /18+/
Пет процента от французойките: Не знаем що е оргазъм
Сексът без оргазъм е огромен стрес за жената!
Коремни преси докарват оргазъм
Сексинструкторка обещава 120 дни оргазъм на всички жени /18+/
Кои са ерогенните зони на жената
Кое увеличава женското удоволствие в секса?
Жена получава оргазъм на всяко хранене
Taйната на мощния вагинален оргазъм /18+/
10-те фундамента на оралната любов /18+/
С термометър в леглото - 25° за женски оргазъм /18+/
Тантра – секс техника за върховна наслада
5 признака, че жената лъже в леглото
Няма сън, няма оргазъм
Секс пози за максимално удоволствие /18 +/
Оргазмът-върхът на кефа
Множественият оргазъм
Оргазъм – мисията е възможна!
Пробвайте нови секс пози за повече удоволствие
Превърни го в своята машина за оргазми
Здравейте, аз съм Максимален Оргазъм
За мъжете 3 часа оргазъм и нито минута повече!
Сексът в Тайланд продължава не повече от 10 минути, което държи рекорда по бързо свършване в света
Идеалната жена припада след оргазъм
Ще можете ли някога да свършите заедно?
Секс пози за съвършен оргазъм
Вумбилдингът: фитнес за секс-богини
Истини и лъжи за женския оргазъм
Признаците на женския оргазъм
Сексът, жените и липсващото \"О\"
4 стъпки до сигурния оргазъм
TV : Камелия за оргазмите
ДАМА + РЕДОВЕН ОРГАЗЪМ = СУПЕР КАРИЕРА
Синхронизиран световен оргазъм на 22 декември
Пет причини, поради които не получавате оргазъм
Женският оргазъм зависи от гените
ДЕН НА ОРГАЗМА ПРАЗНУВАТ В БРАЗИЛИЯ
Сайт предлага видеоклипове с лица на хора, получаващи оргазъм
ГЛОБАЛЕН ОРГАЗЪМ ЗА МИР
2-в-1 Оргазъм на квадрат
Красивите жени сумилират оргазми
Световен ден на оргазма
Аз съм жена и мастурбирам редовно!
СЕКС ПОЗИТЕ СА ЧАСТ ОТ ЛЮБОВТА В СЕМЕЙСТВОТО И НЕ ГИ ПРЕНЕБРЕГВАЙТЕ /18+/
Пътят към оргазма минава отзад





 


Сходни връзки

Всяка трета жена симулира оргазъм | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди