изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:48 EET
Билки за по-добър секс    
Здраве Поддържането на добро сексуално ниво изисква постоянни усилия. От техниките на тантрическия секс, преминавайки през упражнения, които подобряват сексуалния живот, стигаме до билки, които подобряват либидото. Тайната в използването на билки за стимулиране на сексуалния апетит е позната още от векове. Те благоприятстват не само сексуалните функции, но и действат отпускащо и тонизиращо на цялото тяло.

Така ние се чувстваме и психически по-устойчиви, което също е важно, когато говорим за сексуалния живот. Някои интересни билки с екзотични имена могат да събудят отново страстите между нас и партньора, които забързаното и напрегнато ежедневие се опитва да ни отнеме.

Това са:

  • Йохимбе (Pausinystalia johimbe)

Получава се от кората на дървета, които растат в Западна Африка. Смята се, че този екстракт има положително влияние при еректилна дисфункция. Приемът на йохимбе може да подобри ерекцията, защото стимулира специфични нервни центрове по протежението на гръбначния стълб, контролиращи ерекцията. При жените също има благоприятен ефект, стимулирайки чувствителността в половите органи.

  • Билката козя трева е била използвана още преди векове в Китай като афродизиак

Тя расте на голяма надморска височина. Повишава ерекцията и минимизира симптомите на менопаузата. Растението съдържа веществото икарин, което спомага за производството на тестостерон при мъжете и жените, което пък помага за увеличаване на сексуалния апетит.

  • Мака (Lepidium meyenii)

Растението мака се използва за повдигане на либидото и подпомагане на сексуалната функция. То стимулира производството на хормони в организма, което помага за увеличаване на сексуалния апетит при двата пола.

http://www.az-jenata.com

Тънка талия за по-добър секс

Кризата в брака настъпва на 3-та година

Сексинструкторка обещава 120 дни оргазъм на всички жени /18+/

10 съвета за стабилна връзка

10 идеи за по-добър секс

 


Сходни връзки

Билки за по-добър секс | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди