изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:36 EET
Храни за високо либидо    
Здраве

Храни за високо либидо



Чувствате се изморени от използването на синтетични средства за повишаване на либидото, но ви е трудно да водите редовен сексуален живот,  без да прибягвате до тяхната употреба. Сексуалните
проблеми са особено болезнена част от ежедневието
, но има природни средства, с които бихте могли да си помогнете ефективно. Представяме ви осем храни, които увеличават либидото и консумирайки ги редовно, бързо и лесно ще се справите с проблемите в секса.

Чесън

Чесънът е естествен афродизиак, който работи отлично в случай на сексуална дисфункция и други проблеми, свързани с либидото. Хората често избягват да го консумират суров, поради натрапчивата му миризма. Въпреки това, добавен към ястията, които готвите, също ще способства за подобряване притока на кръв в репродуктивните органи. Хапвайки чесън, ще съживите желанието за секс и чувствителността, а либидото ви ще се повиши многократно.

Кардамон

Една от най-ефективните съставки, която помага за повишаване на либидото е кардамонът. Той е мощен афродизиак и повишава сексуалното желание. Тази билка има силен аромат, който значително повишава сетивата чрез стимулиране на нервите и в крайна сметка води до увеличено сексуално влечение.

Босилек

Босилекът е друга билка, която значително подобрява либидото. Той също притежава свойствата на афродизиак, като подобрява циркулацията на кръвта през цялото тяло. Босилекът стимулира половите органи чрез увеличаване на притока на кръв в тях и по този начин засилва както либидото, така и фертилността. С неговия аромат възбужда човешките сетива, точно както кардамона.

Аспержи

Когато говорим за повишаване на либидото по естествен път, не бихме могли да пренебрегнем значението на аспержите. Те са всепризнат пълноценен зеленчук, богат на хранителни вещества като калий, калций, фосфор, витамин Е и други. Всички тези хранителни вещества са от съществено значение за развитието на сексуалната потентност на хората.

Смокини

Аминокиселините са от съществено значение за нашето тяло, тъй като те осигуряват допълнителна енергия и сила за различни цели, включително сексуални действия. Смокините са ценен източник на аминокиселини, поради което помагат значително при повишаване на сексуалната активност, както при мъжете, така и при жените.

Тиквено семе

Тиквените семки съдържат някои значими хранителни вещества, които повишават сексуалното либидо. Сред тях е най-важен цинкът, а освен него в големи количества се съдържат и омега-3 мастни киселини, които стимулират производството и секрецията на хормони в тялото. Това от своя страна води до засилване на сексуалното желание.

Стриди



Включването на стриди в този списък може да ви звучи малко странно, но те съдържат голямо количество цинк, който повишава значително нивото на производство на хормона тестостерон при мъжете и по този начин повишава сексуалната активност. Въпреки това консумацията на сурови стриди би могла да предизвика бактериални инфекции, поради което е необходимо да ги сварите добре преди това.

Банан



Разбира се нямаме предвид неговата форма, която предизвиква сексуални асоциации. Бананите са богати на витамини и други хранителни вещества, които са изключително полезни за повишаване на либидото. Освен това бананите съдържат химични съединения, които повишават настроението, а то на свой ред кара хората да се чувстват по-възбудени и уверени по време на полов акт.

http://lifestyle.framar.bg
Питието е есенцията на еротичната кухня
6 изненадващи секс проучвания
Причините за проблемите на мъжа с ерекцията
Разкрити са убийците на женското либидо
Всичко за цинка и Топ 10 на най-богатите на цинк храни
Дервишка гъба и кръв от костенурка повишават мъжката полова мощ
Има ли напитки, които стимулират либидото?
Компютърът уби секса
Лютите чушки повишават либидото на жените
Истини и лъжи за женския оргазъм
...Как се проявява мъжката менопауза
Секси храни? Да, наистина има такива
Бобът и лещата свалят либидото
Виаграта не била за всички мъже - примери
Желязно либидо
ЯГОДИТЕ СА ИСТИНСКА ВИАГРА
 


Сходни връзки

Храни за високо либидо | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди