изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:53 EET
Никога повече, Плевнелиева!    
КоментариОт година и половина втората съпруга на президента Росен Плевнелиев - Юлияна, бяга от публичността като дявол от тамян. Наднича из отзад, плъзга се под шарената сянка на задкулисието и прилага уроците на олигарха Иво Прокопиев. Да де, ама тоя й заден план лъсна откъм грозната си част. Безформена и неизмита! Обезчестена е от нейния човек, асистирал в изработването на клевета, кръстена с претенциозното \"онлайн приложение\".

Схемата е проста. Ведомствените слуги на Плевнелиева посочили БЛИЦ като заплаха №1, без да уточняват за кого. Докато се излежават в офисa си, създали пасквил от лъжи. БЛИЦ бил собственост на Делян Пеевски, нямал \"втора гледна точка\", манипулирал общественото мнение... Накрая взели, та лепнали с банер нечистотиите върху мобилната версия на най-ексклузивния новинарски сайт в България. Мирише!

Първо:
Собствеността на БЛИЦ е кристално ясна. И тя не е в ръцете на Делян Пеевски. Акциите принадлежат на Георги Илиев, Пламен Каменов и Кирил Захариев!

Второ:
БЛИЦ потърси \"втората\" гледна точка от Плевнелиева още на 9 март 2012 година. И то очи в очи! Тогава обаче президентшата предпочете да се изниже по терлици, вместо да упражни прокламираните от нея журналистически ценности.

Трето:
Въз основа на гореизброеното - кой манипулира общественото мнение? Знае ли Плевнелиева какво е лоялен бизнес, какво е вмешателство, очерняне и разделяне на \"правилни и неправилни\", \"наши и ваши\"? Знае ли какво е президентската институция и каква е не професионалната, а МОРАЛНА отговорност на най-близкия човек до държавния глава?

Защо възпитаниците на Иво Прокопиев съшиват компромати с бели конци? Заради офшорките ли, Плевнелиева? Там ли БЛИЦ не трябваше да пипа? Не БЛИЦ, а държавният глава е оплетен в офшорна схема с бившата си! Не БЛИЦ, а т.нар. първа дама цапа президентската институция с бизнес интриги.

Вече година и половина снимки на Плевнелиева в компании, непривични за обществения й и семеен статус, пълнят редакционната поща. От уважение към президентската институция БЛИЦ пазеше мъжкото достойнство на държавния глава. Така, както трябва да го прави всеки отговорен българин, който вярва в държавния глава и неговата мисия. Вие обаче не заслужавате. Кой да пази институцията, щом президентшата я цапа с корпоративна плювня? Никога повече! Никога повече, Плевнелиева!  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Никога повече, Плевнелиева! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди