изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:16 EEST
Училищна диетоложка упоявала 13-годишен с алкохол и го обладавала неуморно    
По света Училищна диетоложка е обвинена с прелъстяването на 13-годишно момче с алкохол, след което е правила секс с него. Мишел Лин Кокс от щата Тенеси е купувала бира на малолетния, след което го е завеждала в дома си, където двамата правили секс. По-късно момчето разказва на полицаите, че то е правило секс с 43-годишната диетоложка редица пъти, включително и на задната седалка на автомобила.

Секс връзката продължила няколко месеца, смятат в полицията. До ареста си, Кокс е работила като мениджър-диетолог за училищната система в окръг Клейборн в Тенеси. Тя е напуснала работата си на 10 юни, след като полицията е започнала да я разследва по подозрение в секс контакти с тинейджър.

Смята се, че полицията е започнала разследването по сигнал на родителите на жертвата. Говорейки пред местна телевизия, майката на момчето каза: „Опитах се да го държа в безопасност, но явно не можеш да имаш доверие на никой. Това ни съсипа живота“.

Жертвата е разказала на следователите, че Кокс го е карала до магазин в Ноксвил, където му е купувала бира. После двамата отивали в дома й в Ню Тазуел, където правили секс. Момчето е разказало още, че двамата са правили секс и в автомобила й.

Кокс е обвинена в изнасилване. Тя е пусната срещу 100 000 долара гаранция. Първото слушане по делото й е на 18 юли.http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Училищна диетоложка упоявала 13-годишен с алкохол и го обладавала неуморно | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди