изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 03:59 EEST
Цветът на очите говори много    
Любопитно Когато общувате с различни хора‚ е достатъчно просто да обърнете внимание на цвета на очите им - той ще ви разкаже много за човека.

Сините очи говорят за повишена емоционалност‚ а понякога дори за истеричност. Много хора ги смятат за красиви‚ но не им завиждайте. Тези‚ които природата е надарила със светлосини очи‚ често са много мнителни и лесно изпадат в депресия. Те трябва да са по-оптимистично настроени и да не си слагат на сърце малките неприятности.

Хората със сиви очи по принцип лесно се приспособяват към всякаква ситуация и прекрасно се адаптират към новите условия на живот. Понякога ги измъчва скука‚ не могат да живеят без развлечения. Хората със сиви очи трябва да бъдат по-търпеливи‚ да помнят‚ че животът се състои не само от празници‚ но и от делници, и да умеят да намират в тях приятните моменти.

Зелените очи се смятат за признак на хитрост. Наистина хората с такива очи имат остър ум‚ отличават се със съобразителност. Във всекидневното си общуване са остроумни и понякога дори язвителни‚ но им липсва откритост и сърдечност. Ако зелените очи се съпътстват и от червени коси‚ с голяма вероятност можете да очаквате зъл характер при жените и склонност към авантюризъм при мъжете.

Кафявите и много тъмните очи свидетелстват както за общителност‚ така и за упоритост. Кафявооките често стават лидери. Те имат силен характер и способност да ръководят‚ но понякога това не им стига‚ за да получат удоволствие от живота. Трябва да се стремят да не потискат другите и да ги разбират. Взаимните симпатии ще им донесат много повече радост‚ отколкото постоянния стремеж да настояват на своето.

Проблеми и заболявания. Ако зеницата стане на петна‚ това показва стрес и лоши преживявания. В този случай трябва да се опитате да се откъснете от всекидневните дела и да си починете‚ иначе може да стигнете до емоционален срив.

Освен това в ириса като в своеобразно огледало се отразява предразположеността на човека към едни или други заболявания. Например хората с кафяви очи повече от синеоките и сивооките са заплашени от гастрит. Зеленооките страдат от стомашни проблеми. Хората със светлосини и сиви очи най-често страдат от астма и ревматизъм.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Цветът на очите говори много | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди