изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:37 EET
Атака иска отстраняване на президента    
Политика "Атака започва разговори с останалите парламентарни сили за стартиране на процедура по импийчмънт на президента Росен Плевнелиев" заяви Волен Сидеров. Изявлението на лидера на Атака дойде само минути след обръщението на президента Росел Плевнелиев.


"Изявлението на Росен Плевнелиев премина всякакви граници, допустими за държавник", каза Сидеров. Според него Плевнелиев проявява партийни пристрастия, заема страна в един конфликт, в който участват екстремисти и разделя нацията.

"Цялото изявление и насочените срещу мен клевети издават страха му, че неговите далавери ще излязат на светло", допълни Сидеров.

"Росен Плевнелиев оказва и недопустим натиск върху прокуратурата да извърши репресии с искането да ми свалят имунитета. Шокиран съм от антиконституционното поведение на лицето, което изпълнява функция президент", заяви лидерът на Атака.

"Президентът призовава българите да се разделят на две, а държавният глава по принцип олицетворява единството на нацията. Това само по себе си трябва да предизвика действия по импийчмънт", смята Сидеров. По думите му президентът застава на страната на екстремизма, на протестиращи, които хвърлят камъни и предмети. Всичко това президентът го оправдава като нещо симпатично, той всъщност призовава към преврат, заяви лидерът на Атака.

"Вместо да апелира за укротяване на тези, които вандалстват по улиците на София, Плевнелиев ги подклажда да свалят законно избрания парламент - това също са антидържавни действия и смятам, че може да му бъде снет имунитетът и да бъде подведен за нарушаване на конституцията", смята Сидеров.  http://www.standartnews.com

 


Сходни връзки

Атака иска отстраняване на президента | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди