изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:30 EET
Зодиите на родителите "бележат" детето    
Любопитно Астрологията е категорична, че информацията за децата е заключена в знаците на Зодиака‚ под които са се родили родителите. Ето какви са изводите.

Знакът на Зодиака се определя от положението на Слънцето в Зодиакалния кръг в момента на раждането на човека. Две Слънца родители, съединявайки се, се ражда трето Слънце. По закона на природата третото Слънце - детето‚ просто не може да не прилича на двете родителски Слънца. В астрологията Слънцето се смята за покровител на любовта и плодовете от нея‚ затова именно в него е заключена връзката между родителите и децата. Например ако единият от родителите е Овен‚ детето ще има предразположеност към заболявания на органите на главата. Ако един от родителите е Телец, има предразположеност към болежки на гърлото и щитовидната жлеза.

Всеки зодиакален знак има много качества. И детето може да възприеме някакви определени качества от Слънцата родители. То може да възприеме всички качества или едно. Особености има‚ когато и двамата родители са родени под един и същи знак‚ например Риби. В този случай в характера на детето ще има повече родителски качества и организмът му ще е по-податлив на заболяванията на родителските знаци.

Ако единият от родителите е Овен, детето ще има свободен дух и собствено мнение за нещата в живота. Наследявайки ентусиазма и упоритостта на своя родител, то може да се изявява като изследовател, който винаги търси предизвикателства. За него сякаш е по-важно движението към целта, а не самата цел. Ще трябва да внимава за органите на главата.

Ако единият от родителите е Телец, детето ще бъде много земно, със здрав разум и ще цени материалните неща. Самото спокойствие, то трудно може да бъде извадено от равновесие или от пътя, който упорито следва. То ще има проблеми със сливиците, за които споменахме, уязвима дихателна система или усложнения със слуха

Ако един от родителите е роден под въздушния, подвижен знак Близнаци‚ детето ще бъде подвижно‚ комуникативно‚ понякога нетърпеливо‚ разпиляно. Ще е предразположено към заболявания на белите дробове, органа‚ който се управлява от Близнаци.

Ако единият от родителите е роден под знака на Рак‚ детето ще бъде емоционално‚ с добра фантазия‚ но може да е и много обидчиво‚ предразположено към заболявания на стомаха.

Човек‚ на когото единият от родителите е Лъв‚ е личност‚ способна на творческа дейност‚ умееща да обича‚ стремяща се към красив живот. Такъв човек трябва да пази сърцето си‚ тъй като Лъвът управлява този орган.

Ако единият от родителите е Дева‚ детето ще бъде разумно‚ внимателно‚ способно да изпълнява правилно задачите си. То ще трябва да внимава с червата си - органа‚ управляван от Дева.

Ако единият родител е Везни‚ във всеки момент може да се открие‚ че у детето живеят две личности. Везните управляват бъбреците и отделителната система‚ затова трябва да се пазят тези органи.

Ако единият от родителите е Скорпион‚ той може да се предаде на детето интереса си към мистицизма‚ към всичко свръхестествено и към лекия живот. Наследникът трябва да внимава за половите си органи‚ тъй като те се управляват от Скорпион.

Когато поне един от родителите е Стрелец‚ детето ще обича пътешествията‚ философстването‚ ще стои встрани от света на суетата‚ затваряйки се в своя вътрешен мир. Такова дете ще се учи добре‚ но ще трябва да пази черния си дроб.

Ако единият от родителите е Козирог‚ можете да очаквате от детето способност да изпълнява всяка работа качествено‚ към всяко нещо да подхожда със замах и дълбочина. В него ще се усеща силата на духа. Но трябва да пази костната си система‚ особено коленете и гръбначния стълб.

Ако единият от родителите е Водолей‚ у детето във всички случаи ще се изяви способността да възприема света нетрадиционно‚ да мисли различно от останалите‚ да изобретява нещо ново. У такъв човек е уязвима кръвоносната система‚ която се управлява от Водолея.

Ако единият от родителите е Риби‚ детето ще е мечтателно‚ способно дълбоко да възприема всичко‚ което се случва с него. Неговото уязвимо място ще са ходилата и лимфната система.

Качествата на знаците на Зодиака от единия и другия родител не се изработват у детето в течение на живота му. Те са си в него още от мига на раждането му. Припомнете си зодиакалните знаци на родителите си и ги съпоставете със своя характер. Може би качествата на родителите ви не са така ярко изразени у вас‚ но те представляват значима част от характера ви.
http://www.blitz.bg

Какви са сексуалните тайни на жените според зодиака?

Какво казват след секс различните представители на зодиака

Как правят секс различните зодии?

Зодията влияе на химията и секса

Mоже ли датата на раждане определя характера?

Зодиите не били тези, за които ги мислим

Сексуалните тайни на жените според зодията

КАК СЕ СВАЛЯ ЖЕНА СПОРЕД ЗОДИЯТА Й?

ТОП 5 на зодиите, които изневеряват най-често

Как изневеряват мъжете според зодията си? /ВИДЕО/

Кои зодии са най-лошите шофьори?

Диета под знака на Зодиака

КОЯ ЗОДИЯ КАК ОПРЕДЕЛЯ ИДЕАЛА НА МЪЖА ЗА ЖЕНА

Каква сте в любовната игра според зодията

АЛКОХОЛЕН ЗОДИАК

Нейното бельо според зодията

ПРИНЦИПИ НА КИТАЙСКИЯ ЗОДИАК

Какви са жените и мъжете, родени от понеделник до четвъртък

И МИГЪТ НА СРЕЩАТА СИ ИМА ЗОДИЯ

ХОРОСКОП ЗА ЖЕНИ. КАКЪВ Е ТОЙ СПОРЕД ЗОДИАКА

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2013 Г. - ГОДИНАТА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ





 


Сходни връзки

Зодиите на родителите "бележат" детето | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди