изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:33 EET
Кои са непознатите ерогенни зони при жените?    
Любопитно Когато става въпрос за ерогенни зони, винаги се сещаме за няколко, които са добре познати на всички. 

При жените основната и най-чувствителна зона е клиторът, докато при мъжът това е половият член. Установено е, че дамите са по-облагодетелствани в това отношение, тъй като при тях се наблюдават повече деликатни области по кожата, които биха могли да пробудят сексулното им желание. Оказва се, че жената има доста повече чувствителни зони по тялото си, отколкото предполагаме. Кои точно са тези специални точки, на които, ако обърнем достатъчно внимание, бихме могли да разнообразим значително любовния си живот?

1. Венериният хълм

За много жени и техните сексуални партньори клиторът представлява безспорен гарант за осигуряването на оргазъм. Малко познато на хората обаче е това, че няколко милиметра по нагоре се намира силно подценена ерогенна зона, която обещава върховна наслада на тези, които я познават. Mons pubis покрива пубисната кост и също така концентрира голям брой нервни окончания стимулацията, на които е причина за повишаване на сексуалната възбуда.
 

2. Коремът

Невероятно, но факт: някои дами могат да достигнат върхово удоволствие при определени движения на коремните мускули. За съжаление, тези упражнения не биха могли да бъдат усвоени по време на тренировки във фитнеса, но специалисти в областта твърдят, че известна доза активност на коремната мускулатура в спалнята може да повдигне настроението ни и да доведе по-бързо до желани резултати.
 

3. Устните

Няма никакво съмнение, че една страстна целувка рядко остава само една. Устните принадлежат към най-чувствителните места по човешкото тяло. Обърнете само внимание на лекото изтръпване, което усещате при една продължителна целувка. Това се дължи на промяната в серумните нива на част от хормноните, което се свързва с последващо ускоряване на сърдечната дейност.

4. Главата

И по-точно казано- скалпа! Удоволствието, което ни доставя масажът по време на редовните посещения при фризьор, се дължи на многобройните нервни окончания, които се намират по повърхността на кожата на главата. По този начин не само се освобождаваме от стреса, но също така се стимулира кръвообращението в тази областта на тялото. Друга причина за приятните усещания при масажиране на скалпа, е отделянето на хормони на щастието - допамин и серотонин. Особено внимание трябва да обърнем и на врата, който е важна част от анатомията на удоволствието - леките докосвания и нежните целувки биха могли да предизвикат прекрасни изживявания и на двамата партньора.
 

5. Коленете

Може би никога не сте предполагали, нали, но нека помислим - колко много хора имат гъдел в областта на коленете. Едно леко докосване на тази така подценявана ерогенна зона би могло да подобри много бързо настроението ни. Това задължително е нещо, което трябва да се изпробва.
 

6. Стъпалата

Кой не обича след дълъг и напрегнат ден един приятен и релаксиращ масаж на стъпалата. Той не само помага за по-приятната ни почивка, но се оказва, че действа и много възбуждащо. Хората, които са запознати с древното учение за масаж на рефлексионните зони в областта на съпалата, знаят, че стимулирането на определени точки би могло много успешно да активират сексуланото желание на партньора ни. 
 
Каквото и да сме намислили за вечерта, тези съвети със сигурност ще ни бъдат от полза в опитите да доставим удоволствие, както на партньора, така и на себе си. А ако не сме на етап сериозна връзка, разполагаме с един чудесен начин да впечатлим отсрещната страна като, разбира се, не забравяме за предпазните мерки, които трябва да вземем в такива случаи.
http://www.puls.bg

Не пренебрегвайте ерогенните зони "в сянка"

Ерогенните зони, които ни докарват до екстаз

Малките местенца на мъжете, за които жените забравят

Кои са ерогенните зони на жената

Къде и как да го докосвате в любовната игра

Тантра – секс техника за върховна наслада

Как да свалиш жена според зодията й?

Атлас на мъжките ерогенни зони

Пътеводител на плътските наслади

Пътеводител за женските ерогенни зони

Брадичката е най-ерогенната зона за мъжете


 


Сходни връзки

Кои са непознатите ерогенни зони при жените? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди