изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:55 EEST
Да отслабнем вкусно с чай или любима напитка    
ЗдравеМного видове чай са се доказали като успокояващо средство, но с времето са се доказали и като средство за отслабване. Обикновено те доста ни сгряват, за да се стигне до отслабване. Освен обаче тях, някои напитки пък действат пречистващо, което със сигурност спомага за свалянето на килограми. Те вършат чудесна работа срещу труден за овладяване апетит, подпомагат изгарянето на мазнини и поддържат тялото енергизирано.

5-chaya-koito-shte-pomognat-da-otslabnete-Rose-teaДетокс напитка от Лимон и Сладък червен пипер

Хич не звучи вкусно, но пък тази страшничка наглед напитка няма да ви остави разочаровани, защото действа тонизиращо на организма. Тя ще ви избави от токсините и ще активира метаболизма ви. За да си я направите, просто изстискайте поне две супени лъжици лимон и добавете 1/8 супена лъжица червен пипер в чаша вода. Можете да подсладите с мед.

Детокс напитка от Ананас и Джинджифил

Няколко парченца ананас се смесват с щипка джинджифил и няколко ментови лист. Всичко това се смила с блендер и после се добавя вода, докато стане с консистенцията на напитка. Тази напитка ще прочисти тялото и ще активизира метаболизма.

Чай от звездовиден анасон 

Този чай е чудесно средство за подобрение на храносмилането Звездовидният анасон е плодът на дребно, вечнозелено дърво (Illicium verum), чиято родина е Китай. Чаят от звездовиден анасон се справя с храносмилателни разстройства като нервен стомах, диария, гадене и повръщане. Можете да си го приготвите като вземете една цяла звездовидна шушулка и я оставите да се запари в чаша с гореща вода за поне 10 минути. При стомашно неразположение пийте чая бавно на малки глътки.

Чай от мента

Ментата ще ви помогне да контролирате приема на храна. Ако обичате мента, редувайте и със зелен чай, понеже и двата спомагат храносмилателните процеси, и така ще успеете да изгорите повече калории. Чаят от мента е отличен избор за страдащите от лошо храносмилане или чревни инфекции, като в допълнение подобрява имунитета и има анти ракови свойства. Друг плюс на ментовия чай е, че е еднакво освежаващ и ефективен както горещ, така и охладен. За да го приготвите, сложете 1 с. л. пресни или сухи листа от мента във вряща вода и ги оставете да поврят 4-5 минути.

Зелен чай

Зеленият чай ускорява метаболизма на тялото. Според различни направени изследвания, катехините, които се съдържат в него, и преди всичко епигалокатехин галатът (EGCG), един вид превключват на по-висока скорост човешкия метаболизъм и помагат за изгарянето на допълнителни 70 калории от мазнини дневно. Пийте по 2-3 чаши зелен чай дневно, като най-добре, когато го приготвяте е да си го запарите за 2-3 минути във вода с температура ок. 85 градуса.

Чай от роза

С чай от роза и  гоните запека завинаги. Това е един от най-старите  ароматични чайове, известни в цял свят. Приготвя се като смес от свежи розови листа и цели, сушени розови пъпки. Освен че очиства от токсините и помага за хубава и здрава кожа, чаят от роза съдържа витамини A, B3, C, D и E, които се борят с инфекциите. Не на последно място, розовият чай ще ви спаси от запека и ще подпомогне отслабването. http://bilka.info

Ментов чай против излишната растителност

Пуснаха черен списък с ГМО-храни

Лайка и бременност

Как да се справим с летните жеги?

Кои разхлаждащи напитки ни помагат да отслабнем?

Има ли напитки, които стимулират либидото?

СТАНЕТЕ ПРИЯТЕЛ В \"ДОБРУДЖАНЦИ\"

 


Сходни връзки

Да отслабнем вкусно с чай или любима напитка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди