изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 14:17 EET
Телефон издаде съпруг-прелюбодеец на жена му, докато изнасилвал любовницата си    
По света Във вихъра на бурните и забранени страсти мъжът без да иска набрал съпругата си

Съпруга чу по телефона как мъжът й изнасилва своята любовница, когато той във вихъра на грубия секс я набрал без да иска, стана ясно вчера. 42-годишният Матю Стейси започна излежаването на присъдата си, след като бе признат за виновен в секс нападението срещу 34-годишната Витория Ди Франко от британския Ипсуич. Автодилърът е насилвал Ди Франко и я накарал да вярва, че е ерген, след като двамата започнали да се виждат, стана ясно в Кралския съд в Ипсуич. Ди Франко, която иска да даде кураж на другите жертви на изнасилвачи да съобщят за престъпленията срещу тях, сподели: „Живеех в страх. Бях изплашена. Докато бяхме заедно, целият ми живот се въртеше около него и нуждите му“. „Разказвайки моята история, искам другите жени да излязат наяве и да се противопоставят на насилието. Жертвите не трябва а се срамуват. Не го мразя, но мразя това, което той направи. Преди премълчавах доста неща, само за да не го разстроя“, казва още тя.

По думите й, той идвал в дома й пиян на кирка. „Беше много агресивен, беше пиян почти през половината време. Купуваше ми подаръци, за да се извини за действията си. Беше много краен. Веднъж отидох на почивка с майка си. Когато се върнах, той беше изхвърлил от къщата ми всичко мое – миялната, телефона, печката, ютията, прахосмукачката“, разказва още тя.

Съпругата на Стейси, която е разделена с него, чула как той изнасилва своята любовница, когато насилникът натиснал бутона за бързо набиране, на който бил записан нейния номер. Стейси и Ди Франко са се срещнали чрез сайт за запознанства. Той я е ухажвал в нета до 2009 година, когато тя се съгласила да излезе с него. След срещата започнала и тяхната връзка. Той дори я наричал „следващата госпожа Стейси“. Пет месеца след началото на романса Стейси започнал да се държи различно с Ди Франко, а тя заподозряла, че той крие нещо от нея и впоследствие открила, че любимият й все още е женен.

Съпругата на Стейси се разстроила много, когато научила, че мъжът й изневерява. Но Ди Франко смятала, че връзката й със прелюбодееца била силна и истинска и те продължили да се виждат. Стейси редовно нощувал в дома на Ди Франко.

Стейси обаче често се напивал и се държал агресивно с Ди Франко. Последвало първото изнасилване. Второто датира от 2010 година, когато избухнал скандал заради телефона му. Стейси се разгневил, че Ди Франко му била взела телефона. Той изпаднал в яростен гняв и я блъснал, тя паднала на леглото, а мобилният телефон се озовал под нея. Фи Франко крещяла като луда и карала Стейси да спре, но той не спирал да я изнасилва.

Когато свършил със секса той си взел телефона и тогава разбрал, че е набрал някой, който после се оказал съпругата му. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Телефон издаде съпруг-прелюбодеец на жена му, докато изнасилвал любовницата си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди